lauantai 19. syyskuuta 2015

Utah State Fair, UT & Salt Lake City, UT (part 2)

Ei meinannut illalla tulla nukkumisesta mitään, kun nauratti sängyn koko niin kovasti. Yritettiin mahtua sänkyyn joka oli vain 140 cm leveä normaalin 160 cm sijasta, joten vähän meinas tehdä tiukkaa. Ei tää tämmönen saman peiton alla nukkuminen oo olleskaan meidän juttu. Onneksi ollaan vain kolme yötä... Haha.

Aamu otettiin rauhallisesti ja lähdettiin vasta yhdentoista aikoihin kohti Utah State Fair aluetta. Tällä kertaa ajettiin pienen pyörimisen jälkeen suosiolla $10 maksulliseen parkkiin.
Alue oli iso ja täynnä kaikenlaisia ruoka- ja juomakojuja. Ekana mentiin katsomaan Alfred & Seymour komediaesitystä. Heput ei ollu mitään perinteisiä stand-up koomikoita, eikä kyllä tanssijoitakaan. Jotain ehkä siltä väliltä, mutta nauraa sai. Ottivat tosi hyvin yleisön mukaan juttuihin. Peukut kavereille.




Katoksen alla istuessa meinasi tulla jopa vähän kylmä. Joten esityksen jälkeen lähdettiin kiertelemään aluetta ja katsomaan mitä kojuista löytyy. Päädyttiin maistamaan Rocky Mountain Oystereita. Täytyy kyllä sanoa, että ei noi häränpallit maistuneet oikeastaan millekään muulle kuin rasvakeittimelle. Mutta nytpä on niitäkin maistettu.




Kierreltiin vähän lisää ja käytiin katsomassa hienoa 1970-luvun valokuvanäyttelyä. Sitten oli pakko saada vähän jotain makeaa. Tosin funnelcaket oli sen verran kookkaat, että ehkä yksikin olisi riittänyt.




Sen jälkeen käytiin katsomassa Matt Baker komedia ja stuntti show. Heppu kertoi olleensa America's Got Talentissa ynnä muissa. Ihan hauskaa läppää heitti, mutta ei noi stuntti jutut ihan vakuuttanut. Nauraa kuitenkin sai mikä oli tärkeintä ja hänkin otti tosi hyvin yleisön mukaan juttuihin. 




Sen jälkeen pyörähdettiin vielä katsomassa hetken aikaa alligaattori showta. Mutta aurinko alkoi kuumottaa kupolia siihen malliin, että päädyttiin lähtemään kokonaan pois. Hyvin tuli alue koluttua ja kivaa oli.

Hetki hotellilla levättyämme (ja todettua että meitsi paloi jo kolmannen kerran tällä reissulla) suuntasimme kävellen Downtownia kohti. Löysin eilen netistä mielenkiintoiselta kuulostavan Off Broadway Theatre nimisen teatterin. Nettisivujen mukaan tällä hetkellä ei mennyt mitään näytelmiä vaan perjantaisin ja lauantaisin klo 19:30 & 22 improvisaatio teatteria. No mehän siis suuntasimme sitä kohti. 






Päästiin perille ja huomattiin ulkopuolella, että siellä meneekin Jurassic Park -parodiaesitys. Ostettiin joka tapauksessa liput $11 per kipale ja istahdettiin aulaan ainoina ihmisinä odottelemaan teatteriin pääsyä. Oltiin toki puoli tuntia etuajassa, mutta silti rupesi vähän jänskättämään tuleeko esitykseen ketään muita. Aulassa oli pieni herkkumyymälä, josta täti huuteli meitä ostamaan poppareita ja lapsityövoimaakin oli. Kun ovet teatteriin avautui oli paikalle tullut kaksi naista, joten huokaistiin helpotuksesta ettei olla sentään ainoita yleisössä. Paikoille meidät kävi ohjaamassa ehkä 10-vuotias tyttö, eturiviin tietenkin. Teatteri oli tosi nukkavieru, mutta penkit oli pehmeät ja mukavat. Jännitys alkoi tässä vaiheessa kasvamaan vieläkin kovemmaksi. Lopulta paikalle alkoi valumaan ihmisiä enemmänkin. Taisi olla neljä ensimmäistä riviä täynnä, ehkä about 30 ihmistä. Sitten esitys alkoi. Kävi aika äkkiä selväksi, että kyseessä ei ollut Jurassic Park -parodia (puoliajalla todettiin että olisihan se lipuistakin käynyt selväksi, facepalm).

Esitys oli siis improvisaatio teatteria. Yksi juontaja (Erin Saunders) ja viisi näyttelijää (Clarence Strohn, Jason Unruh, Jon Baty, Kyle Larsen & Jillene Stark). Juontaja kertoi kohtauksen minkä näyttelijät näyttelevät ja pyysi yleisöltä apua esim. keittiöstä löytyvä laite mitä et yleensä käytä tai mitä löytyy rautakaupasta (Atelta kysyttiin sitä). Näyttelijät oli uskomattoman hyviä ja sai nauraa ihan kippurassa. Tosin joutui myös vähän pelkäämään, että joutuu mukaan esitykseen. Kun esitys loppui puoli kymmeneltä, teki melkein mieli käydä ostamassa liput seuraavaan näytökseen.




Suunnattiin kuitenkin ratikkapysäkille, ei jaksanut enää kävellä takaisin hotellille. Tosin ilmakin oli hurjan viileä, about +15 C. Kerennyt tottua vähän liian lämpimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti