perjantai 4. syyskuuta 2015

Rocky Mountains, CO

Useamman tunnin unien jälkeen oli huomattavasti kivempi aloittaa uusi päivä. Kivointa oli se että päästiin jatkamaan matkaa. Ja nimen omaan päästiin ajelemaan pienille ja rauhallisille teille, pois ison kaupungin ruuhkista ja ruuhkahelveteistä. Ensimmäisenä suuntana oli Breckenbridge.

Matkalla alkoikin satamaan, paikoitellen kaatamalla, ja Breckenbridgeen päästyämme päädyttiin ajamaan suoraan keskustan läpi. Kaupunki näytti todella kivalta vanhaantyyliin rakennetulta, mutta koska meillä ei ollut edes yhtä sateenvarjoa ei pysähtymisessä ollut mitään järkeä. Matka jatkui kohti Fairplayta, jossa oli kuivempaa ja pysähdyttiin kahville. Matkalla oli paljon mukavia vuoristonäkymiä ja korkeuseroja. Kuten Hoosier Pass 3 517 metrin korkeudessa.










Fairplaysta oli enää puolentoista tunnin matka lopulliseen päämäärään Colorado Springssiin. Päästiin hotellille ja tultiin siihen tulokseen että pestään samantien koneellinen pyykkiä. Ilma kun oli niin epävakaa ettei ulkoilma-aktiviteetit houkutelleet.

Illaksi ajeltiin syömään Frontier Range Barbeque ravintolaan. Taas sai hyvää olutta sekä kunnon barbeque ruokaa. Nälkäisinä ei edes kuvia muistettu ottaa (sori). Mutta voitte itse kuvitella ribsit joista luut tippuu itsestään ja siihen päälle kotitekoiset kastikkeet. Niin ja se pulled pork sekä kunnon perunasalaatti ja raikas coleslaw.

Nyt vatsat täynnä nukkumaan, että aamulla jaksetaan lähteä vuorelle...

2 kommenttia:

  1. Kiva kun unohditte ruokakuvat, you bastards 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritämme parantaa tapamme ettei pääse toistumaan. 😀

      Poista