tiistai 29. syyskuuta 2015

Matkalla kotiin

Aamulla pakkaaminen jatkui ja lopulta kirjauduttiin ulos hotellista juuri ennen yhtätoista. Tankissa oli bensaa enää vähän reilu 60 mailin edestä, joten pitkälle ei voinut lähteä ajelemaan. Tällainen kiva valokin palanut viimeisen viikon ajan aina kun auton käynnistää.




Vissiin tullu liikaa ajettua. Heh. Yhteenvetoja/tilastoja päivitys tulee sitten vielä jossain vaiheessa! Sieltä voi käydä kauhistelemassa ja ihmettelemässä.

Päädyttiin siis ajamaan läheiseen ostoskeskittymään. Ensimmäisenä tietty hyväksikäyttämään Starbucksin ilmaista wifiä. Sitten hengailtiin Walmartilla ja lopulta päädyttiin Five Guys Burgeriin syömään. 




Sen jälkeen vielä tarkistettiin matkalaukkujen painot ja suunnattiin kohti lentokenttää sekä Avista. Vaikka matkaa ei ollut paljon, niin hieman rupesi ahdistamaan mailien nopea putoaminen. Lopulta Aviksen pihassa bensaa oli vielä 35 mailin edestä, joten aikas hyvin saatiin kerrankin ajoitettua viimeinen tankkaaminen. Taputeltiin tyytyväisenä toisiamme selkään ja raahauduttiin miljoonien laukkujen kanssa lentokenttäbussiin.

Check-in tiskille pääsyä odottaessa meinasi silti tulla jännäkakka, kun mietittiin matkalaukkujen painoja. Matkalaukkuvaaka kuitenkin piti edelleen pintansa ja toimi niin kuin pitikin. Eli kolme laukkua ruumaan ja kohti turvatarkastusta. Kaikki meni sulavasti vaikka jouduinkin extra tarkastukseen. Tosin huomattiin että meidän paikat koneessa oli muutettu. Ei ole ikkunapaikkaa vaikka sellainen oli varattu. Prkl, se karma kostaa nyt sen tulomatkan hyvän tuurin.

Turvatarkastuksen jälkeen oli tarkoitus käydä katselemassa hajusteita, mutta duty-free kauppa oli niin säälittävän pieni etten koskaan ole tuollaista nähnyt. Jäi siis rahan tuhlaaminen väliin. Harmi. Nyt enää odotellaan koneeseen pääsyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti