tiistai 15. syyskuuta 2015

Las Vegas, NV (part 2)

Ihme ja kumma, nukuttiin molemmat melusta huolimatta. Hotellin tarjoamat korvatulpat oli ihan sudet, mutta oltiin vissiin niin väsyneitä että uni tuli silti samantien. Aamu otettiin rauhallisesti ja hotellista kirjautumisen jälkeen suunnattiin Outleteille aamupalalle ja shoppailemaan.

Kuumuus oli niin järkyttävä että vaikka hyppi ilmastoidusta liikkeestä toiseen, niin nuutuminen tapahtui aika äkkiä. Lopulta jaksettiin pyöriä about neljä tuntia ja saldona vain Atelle paitoja sekä mulle uusi lompakko. (Mä tiedän Iksu, säälittävää!)

Käytiin ajelemassa tv:stä tutun Gold & Silver Pawn Shopin kautta. Pienihän se oli eikä nähty ketään telkkarin tyyppejä. Mutta tulipahan käytyä kyyläämässä sekin mesta.




Sen jälkeen kello olikin niin paljon, että suunnattiin MGM Grandia kohti. Auto parkkihalliin ja vedeltiin matkalaukkuja tyytyväisinä aulaa kohti. Sielläpä odotti yllätys. Nimittäin joku muukin halusi checkata itsensä sisään. Sinällään mikään ihme kun hotellissa on 6852 huonetta... Jono oli pitkä ja tasainen, mutta liikkui hyvin ainakin kymmenen vastaanottovirkailijan ja tiskilleohjaajien toimesta. Lopulta jonotettiin varmaan about 20 minsaa (Atte katsoi tyytyväisenä jenkkifudista isolta screeniltä sen ajan). Nyt on sen verta iso ja hieno huone, että otin ihan kuvankin.




Hetken huoneessa levähdettyämme lähdettiin oman hotellin buffa testaamaan. Olihan mätöt vaikka ei mikää erikoinen ollutkaan. Saa nähdä jaksaako vielä jonkun toisen hotellin buffan käydä joku päivä testaamassa. Mahat palloina pelattiin jälkkäriksi parit dollarit pelikoneisiin. Atte meni ja voitti 10 dollaria, jonka tietty pelasi pois samantien. Meitsi voitti dollari ruletissa 5 kertaa $36. Osa meni samaan sekä muihin koneisiin, mutta jäi vielä $136,50 voucher huomiselle pelattavaa.

Pientä nippelitietoa hotellista (päiviteltävää vanhuksille). MGM Grandin gambling alue kattaa 15 930 neliötä. Siellä on yli 2 500 pelikonetta ja 139 pelipöytää. Saas nähdä jos tulee juotua joku ilta vähän enemmän, että löytääkö sitä enää huoneeseen takaisin...

2 kommenttia:

  1. Mun mielessä kävi jo, ettei muuta kuin lompakko Eine??? Kiitos kun pääsin postaukseen, ihanaa et tiesin mun pettyvän tohon saldoon 😅 Pus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit. Tykkäät varmasti myös uusimmasta postauksesta (Las Vegas, NV & Cedar City, UT). Pus! ;)

      Poista