sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Salt Lake City, UT (part 3)

Tänään oli havaittavissa kunnon matkaväsymystä. Joten päivä meni vaan hengaillessa. Yritettiin jo päivällä päästä Utah State Capitol Hillille, mutta pelkkiä suljettuja teitä löydettiin. Luovutettiin ja mentiin ostamaan uusi matkalaukku, että sai tavarat pakattua järkevämmin. Kertynyt nimittäin noita kaiken näköisiä muovi- ja paperikasseja sekä takapenkki että peräkontti täyteen (ei meinaa matkalaukut mahtua sisään).

Lopulta illemmalla sitten päätettiin, että kyllä me hitto sinne mäen päälle tavalla tai toisella mennään. Lähdettiin ajelemaan eri reittejä ja ei ole muuten ikinä nähty noin jyrkkiä mäkiä missään. Siis melkein pystysuoria! Siinä on pohkeet kovilla, kun polkee pyörällä illalla töistä kotiin. Tosin aamulla töihin meno on joutuisaa. Päästiin lopulta huipulle räppäsemään parit kuvat muistoksi valloituksesta.








Sen jälkeen suunnattiin kohti Rio Tinto Stadiumia ja Real Salt Lake - LA Galaxy jalkapallomatsia. Oltiin hyvissä ajoin liikkeellä joten päästiin hyvään $5 parkkiin stadionin läheisyyteen. Turvatarkastus stadionille oli tosi laimea ja jengi näyttikin tuovan omia eväitä sisään. Mikä on aika hassua, kun yleensä yleisötapahtumissa saa tuoda korkeintaan avaamattoman vesipullon sisään. Atte kävi ostamassa kotijoukkueen fanipaidan (alennusmyynnistä tietty) ja sen jälkeen suunnattiin katsomoon nacholautasten kanssa.




Stadioni oli mukavan oloinen ja kokoinen. Yleisömäärä oli tänään 20 956 mikä oli kauden ennätys. Sinällään omituista, että stadionin kapasiteetiksi on merkitty 20 213. Noh, ei se meitä haitannut kun syliin ei kukaan yrittänyt tulla. Tunnelma pelissä oli hyvä varsinkin kun kotijoukkue pelasi hyvin. Vierasjoukkueen olisi pitänyt olla parempi, mutta olivat ihan surkeita. Lopputulos oli kotijoukkueelle 3 - 0.








Ihmisiä kerkesi taas valua pois ennen pelin loppua, mutta ei niin radikaalisti kuin aikasemmissa matseissa missä ollaan oltu. Päästiin kuitenkin parkkipaikalta hyvin liikenteen sekaan. Tosin tehtiin virhe ja kuunneltiin navigaattoria, joten päädyttiin yhden typerän suljetun tien takia takaisin samaan sumppuun mistä lähdettiin liikkeelle. Lopulta päästiin taas liikkeelle ja nyt ei kuunneltu navia, joten päästiin lopulta interstatelle ja kohti Salt Lake Cityä.

Nyt kun yhden yön vielä jaksaa taistella pienellä sängyllä, niin huomenna matka taas jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti