maanantai 28. syyskuuta 2015

Aurora, CO (part 2)

Viimeinen hurja ajopäivä edessä. Päästiin starttaamaan puoli kymmeneltä ja edessä noin 785 km.
Vähän ennen Coloradoa vaihtui taas aikavyöhyke. Tosin tällä kertaa meidän hyväksi, saatiin tunti ihan ilmaiseksi ylimääräistä aikaa. Ei ole muuten tullut tuollaisessa rekkaliikenteessä ennen ajattua, mitä interstate 80 oli.






Coloradon puolelle tultua maisemat muuttui aika nopeasti viljapelloista kuivaan maastoon. Tosin pääsi kääntelemään rattia enemmän ja alkoi olla myös mäkeä. Se mitä muuta niin alkoi lämpötilakin kohota reilusti yli +30 C°. Kalliovuorten silhuettikin ilmestyi taivaanrantaan.




Hotellilla oltiin perillä noin klo 16:15, eli lopulta meni vain vajaa 8 tuntia ajamiseen aikaa. Nopeahkoa matkantekoa sen takia, kun sai käytännössä koko matkan ajan ajaa n. 125 km/h. Hotelliin kirjautuminen ei sitten ollutkaan niin yksinkertainen juttu. Nimittäin varauksen tiedot ei ollut tullut heille asti ja he joutui soittelemaan hotels.comille yms. Lopulta meni about 45 minsaa ennen kuin saatiin huone. Hotellilla oli muutenkin vaikeuksia meitä edeltävän varauksen kanssa sekä yksi siivoojista oli kuulemma saanut sydänkohtauksen.

Lopulta siis saatiin huone ja puskettiin kaikkien matkalaukkujen kanssa sinne. Äkkinäiset pakkaamiset ja kilojen tarkistus. Löytyi muuten yhdestä kassista Aten eilen ostamat kangas shortsit. Rupesin ottamaan hintalappua pois ennen pakkaamista ja järkytyin kun avasin ne shortsit täyteen kokoonsa. Hintalapusta selvisi, että herra oli ostanut hyvässä tarjouksessa olleet 4XL kokoiset shortsit kolmella dollarilla. Muahhahhah!!!

Saatiin kaksi matkalaukkua pakattua ja kuskattiin ne samantien takaisin autoon. Lähdettiin samalla syömään. Tällä kertaa suuntana BJ's Restaurant & Brewery. Oli alunperin tarkoitus mennä kyseiseen pitsapaikkaan ihan ensimmäisenä iltana kun reissu alkoi. Mutta oltiin sillon niin väsyneitä että käveltiin vaan majoituksen viereiseen paikkaan. Nyt mässäiltiin alku caesar salaatit ja paksupohjaiset pannupitsat. Atte otti Buffalo Chicken -pitsan ja meitsi Pepperoni Extremen. Jälkkäriksi makusteltiin yhdessä BJ's Baiked Beignet annos.






Sen jälkeen suunnattiin läheiseen Centuri elokuvateatteriin katsomaan The Visit -leffa. Kyseisessä teatterissa oli kolme vuotta sitten tapahtunut järkyttävä ampumavälikohtaus Batman The Dark Knight Rises -elokuvan ensi-illassa. James Eagan Holmes hyökkäsi kyynelkaasun ja savupommin kanssa teatteriin kantaen itse kaasunaamaria ja luotisuojaliiviä -ja kypärää sekä mukanaan kolme eri asetta mm. rynnäkkökivääri. Holmes ampui 76 laukausta. Tapauksessa kuoli 12 ihmistä ja haavoittui 70. Holmes sai kuukausi sitten lopullisen tuomion. 12 elinkautista ja lisäksi 3318 vuotta, ilman mahdollisuutta päästä ehdonalaiseen ikinä. Tänään teatterilla oli kolme poliisia syömässä popcornia.




Muutaman kerran leffan aikana kävi asia mielessä, varsinkin kun ihmisiä lappasi yhtäkkiä kesken leffan sisään. Mutta nyt nukkumaan ja huomenna lentokentälle ja kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti