sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Las Vegas, NV

Tänään meitsi pääsi ottamaan viimeisen antibiootin. Olo palautunut melkeinpä normaaliksi, pientä yskää enää. Joka sekin johtunee osaltaan kuivasta ja kuumasta ilmanalasta. Äänikin lähtee vähän väliä ulkona ollessa. Joka tapauksessa uudella innolla eteenpäin ja auton nokka kohti Las Vegasia.
Pysähdyttiin tankkaamaan Kingmanin kaupunkiin. Ihan vain siitä syystä kun oli aikasemminkin pysähdytty siellä. Ja piti käydä ottamassa kuva samasta seinästä kuin viimeksikin.




Seuraava pysäkki oli Hooverin pato. Viimeksi uusi iso silta oli vasta tekeillä, nyt päästiin ensin ajamaan sen yli ja sitten vielä kiivettiin kävelemään sitä pitkin. Ja tietty ottamaan kuvia Hooverin padosta eri kuvakulmasta. Lämpötila oli muuten mukava +43,8 C°. Ei tarvinnut montaa hetkeä olla ulkona kun tuntui kuin olisi suihkussa käynyt.








Ajeltiin vielä nostalgian vuoksi padonkin yli. Vaikka ei toiselta puolelta päässytkään enää mihinkään. Mutta pääsi ottamaan kuvan myös uudesta sillasta.






Las Vegasiin saavuttuamme käytiin kirjaamassa itsemme sisään hotelliin ja suunnattiin katsomaan miltä Fremont Street ostoskatu näyttää päivänvalossa. Syömään oli pakko mennä kuuluisaan Heart Attack Grilliin. Meitsi tyytyi Single Bypass burgeriin pekonilla, mutta Atte päätti vetäistä Double Bypassin. Sai onneksi syötyä kokonaan, muuten olisi tullut hoitohenkilökunnalta piiskaa. Siis kirjaimellisesti. Oli muuten ravintolan perustanut lääkärikin paikalla, mutta ei kehdattu pyytää kuviin.








Sitten olikin aika suunnata kohti illan peliä UNLV - UCLA. Majoitukselta matka-aika stadionille oli about 15 minuuttia. Sepä kuitenkin tuplaantui, koska stadionille pääsee vain yhtä pirun tietä ja peliin oli myyty ainakin 28 000 lippua. Joten äkkiseltään vois sanoa että ainakin 15 000 autoa ehken tulossa samaan paikkaan. Päästiin kuitenkin lopulta perille ja heitettiin ilmaseen parkkiin hiekkakentälle. Tosin tietenkin ajettiin samalla suoraan pariin jäätävän kokoiseen kivenmurikkaan (facepalm).

Peli itsessään oli aika surkea. Kotijoukkueen hyökkäyksellä ei ollut minkäänlaista mahdollisuutta vieraiden puolustusta vastaan, varsinkaan ykkös quarterbackin loukkaannuttua heti alussa. Lopullinen tulos oli 3 - 37. Peli oli käytännössä ohi heti puoliajan jälkeen, minkä huomasi kun jengi lähti valumaan pois. Katsojamäärä oli 31 262, joista pelin loppuun oli ehkä neljäsosa (ja joista melkeinpä kaikki oli UCLA:n kannattajia). Ei muuten ole koskaan ennen melkein puolenyön aikaan ole ollut niin kauhea hiki kuin täällä. Yön alinlämpötila +32 C.










Onneksi meidän auto oli jo valmiiksi likainen. Ei haitannut hiekkakentän pöly niin paljon. Ja liikkeellekin päästiin, eli ei vissiin menny mitään rikki kivien yli ajossa. Vartin verran taas meni ehkä pidempään jonotellessa ulospääsyä. Ihmeellisesti oli hotellin viereinen iso parkkis täyttynyt sinä aikana kun oltiin oltu pelissä. Onneksi löydettiin kuitenkin tyhjä ruutu. Käytiin vielä kurkkaamassa Fremont Street iltavalaistuksessa.






Tässä majoituksessa ollaankin vain tämä yö (onneksi) ja huomenna vaihdetaan MGM Grand hotelliin. Se sijaitsee ihan Stripillä, tämä sen sijaan Las Vegasin Downtownissa. Syy miksi tehtiin näin oli se että jos olisi oltu MGM Grandissa kaikki Vegasin neljä yötä, niin hinta olisi ollut tälle yölle (la-su) saman verran kuin seuraavalle kolmelle yhteensä. Päädyttiin siis hieman huokeampaan vaihtoehtoon. Hintaa tosin ehkä selittää se, että kun tultiin pelistä takaisin niin hotellin aula/baari/yökerho oli umpitäysi. Ja mikä parasta kun päästiin huoneeseen (ikkuna takapihalle) niin bileet oli täysillä käynnissä eikä ikkuna äänieristä yhtään! Paikka näyttäisi olevan 24/7 auki, joten saa nähdä monta tuntia saa nukuttua. Hotelli on kylläkin tarjonnut meille ilmaiset korvatulpat (ois pitäny olla pieni vinkki kun nähtiin ne ennen peliin lähtöä).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti