maanantai 7. syyskuuta 2015

Colorado State Fair, CO

Tänään päästiin taas jatkamaan matkaa. Ensin suuntana Pueblo, jossa oli toiseksi viimeistä päivää Colorado State Fair. Viisaina laitettiin heti aamulla kunnon kerros aurinkorasvaa ja meitsi lisäili sitä pitkin päivää. Tosin eipä se enää eilisiin palovammoihin auttanut.

Atte oli selvittänyt etukäteen missä maksulliset parkkipaikat State Fairin lähellä sijaitsee. Paikalle päästyämme kuitenkin jätettiin toisten autojen esimerkillä tienvarteen, ilmaiseksi. Tallusteltiin kohti lähintä porttia mikä olikin vielä kiinni. Onneksi samaan aikaan paikalle pöllähti kasa golfkärryjä ja päästiin ilmaisella kyydillä pääsisäänkäynnille.

Pakko mainita tähän väliin, että kun saavuttiin State Fairin alueelle (noin klo 11:30) lämpötila oli varmaan noin +30 C°. Aurinko paahtoi kirkkaalta siniseltä taivaalta. Olo oli kuitenkin suhteellisen siedettävä. Toisin kuin reilu kolme tuntia myöhemmin kun suunnistettiin takaisin autolle. Silloin olo oli niin tukala, että oltiin oikein tyytyväisiä aikaisesta saapumisesta. Lippujonot oli nimittäin siinä vaiheessa järkyttävät, itse jouduttiin jonottamaan tullessamme vaivaiset viitisen minuuttia.

Itse State Fair alue oli todella iso ja siihen kuului monta tallia eri eläimille. Käytiin kyyläämässä aluksi vuohinäyttelyä, siis vuohi ei koira. Ei me siitä mitään ymmärretty, mutta muu jengi oli ihan fiiliksissä. Päätettiin siis hetken päästä siirtyä muualle.




Löydettiin pikkunälkään mukavan kuuloinen koju: The Bacon Habit. Maistettiin Beer Pattered Bacon ja Cheesy Bacon Bombs annokset. Voiko mikään missä on pekonia olla pahaa? Ei voi.




Pyörittiin State Fair aluetta ympäri varjopaikkoja etsien. Lopulta päädyttiin Colorado Raptors esitykseen (koska se oli ilmastoidussa sisätilassa). Saatiin kuulla paljon tietoa Golden Eaglesta ja työstä mitä Coloradon Nature & Raptor Center tekee petolintujen hyväksi.






Sitten alkoikin olo olla sen verran nuutunut ja oltiin alue koluttu hyvin läpi. Joten päätettiin jatkaa matkaa tämän päivän lopulliseen päämäärään Cañon Cityyn.

Oli vielä päivää sen verran jäljellä, että päädyttiin illaksi Pizza Madness ravintolan kautta vanhaan leffateatteriin katsomaan The Gift -elokuva. Oli sekä hieno teatteri että hyvä elokuva! Nyt taas unta kaaliin ja huomenna uudet kohteet edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti