tiistai 8. syyskuuta 2015

Aspen & Grand Junction, CO

Aamu valkeni yhtä kirkkaana kuin eilinenkin. Tänään tosin matka jatkui aluksi vähän viileämmille vesille. Ensimmäisenä suunnattiin auton nokka kohti Aspenia.




Maisemat parani mitä lähemmäksi Aspenia päästiin. Ilmakin viileni niinkin alas kuin +7 C°. Independence Passilla käytiin kuvat ottamassa ihan jäätävässä tuulessa. Tosin korkeuttakin oli 3 687 metriä, eli ei ihme että oli vähän viileä.
















Sen jälkeen laskeuduttiin vähän alaspäin ja päästiin lopulta Aspeniin. Heitettiin hetkeksi parkkiin (Labor Day ei parkkimaksuja, wuhuu!) ja käytiin kyyläämässä miltä rikkaiden lomakohde näyttää. Lopulta Aspenista emme löytäneet Mary Samsonitea eikä myöskään Harrya eikä Lloydia, joten päätettiin jatkaa matkaa.






Aspenin toisella puolella oleva tie, mikä on avoinna ympäri vuoden, oli kyllä mahdottoman tylsä. Pelkkää tasaista suoraa laskua alaspäin. Tyyliin jos polkupyörän selkään nousee ja kerran polkaisee niin seuraavan kerran tartteis polkea about 50 kilometrin päässä.

Lopullinen päivän määränpää olikin sitten Grand Junction, lähellä Utahin osavaltion rajaa. Pienen arpomisen jälkeen hotellilla päätimme satsata tänään pihveihin. Kävimme siis syömässä Texas Roadhouse nimisessä raflassa kunnon New York Strip pihvit. Olivat kunnon 12 oz (340 g) kokoiset ja täydellisesti kypsennetty. Ei meistä kyllä kasvissyöjiksi olisi, ei sitten millään. 




Kohta on hyvä mennä nukkumaan. jotta jaksaa huomenna lähteä kiertelemään viinitiloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti