sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Lincoln, NE (part 2)

Aamulla piti herätä aikaseen että pääsi lähtemään ennen ysiä etsimään keskustasta parkkipaikkaa. Pulitettiin $20 parkista ja käppäiltiin vielä reilu kilometri stadionille. Tänään luvassa Nebraska Cornhuskers - Southern Miss Golden Eagles.




Hengailtiin stadionin ulkopuolella jonkun aikaa katselemassa meininkiä. Sitten suunnattiin sisään katsomaan missä meidän paikat on. Ensin oltiin innoissaan paikoista, ne oli ihan sisääntuloaukon vieressä ekassa rivissä reunimmaiset. Istuttiin hetki mutta tultiin siihen tulokseen, että mennään vielä hetkeksi varjoon odottelemaan pelin alkua. Olin kerrankin varautunut hatulla ja aurinkorasvalla, jota pistin pari kerrosta varmuuden vuoksi.

Vähän ennen peliä mentiin takaisin istumaan ja tultiin hyvin äkkiä siihen tulokseen ettei paikat ehkä ollutkaan ne parhaimmat. Jengiä valui sisään tasaisena virtana meidän edestä. Ja sitten tyypit alkoi tulla toiseenkin suuntaan kun olivat ensin menneet väärään. Joten alkoi pikku hiljaa ottaa aivoon. Varsinkin kun peli alkoi ja jengi tuli myöhässä sisään. Ehkä hieman alimitoitettu 5 sisäänkäyntiä katsomon suureen määrään paikkoja. Onneksi edestakaisin juokseminen väheni lopulta ja tottui itsekin ihmisten heilumiseen.










Peli oli mielenkiintoinen ja todella jännittävä viimeiseen sekuntiin asti. Ja tunnelma oli loppuun asti upea! Kannatti tulla useamman vuoden haaveilun jälkeen. Peli päättyi lopulta 36 - 28. Go Huskers! Yleisömäärä oli 89 899 ja se oli 343 loppuunmyyty peli peräjälkeen. Matsit on ollut loppuunmyytyjä vuodesta 1962 asti.




Täytynee vielä kertoa kryptoniitistäni, eli auringosta. Noh, sehän paistaa porotti koko melkein neljä tuntia kestäneen pelin ajan. Aurinkorasva suojeli minua tällä kertaa muualta paitsi jaloista. Koska sinne en sitä tajunnut laittaa. Eli onnistuin polttamaan sitten jalkanikin...




Pelin jälkeen valuttiin Downtownia kohti. Josta lopulta palattiin takaisin vähän lähemmäksi stadionia josta löydettiin ravintoloita. Päädyttiin pienen harkitsemisen jälkeen Buffalo Wild Wings ravintolaan. Alkuun mässäiltiin pinaatti-artisokka-dippiä pitaleipä sipseillä. Sitten meitsi söi perinteisiä wingsejä Jammin' Jalopeño -kastikkeella sekä blue cheese dipillä. Ja Atte söi luuttomia wingsejä Parmesan Garlic -kastikkeella ranch dipin kera. Namskis mitä settiä! Nyt oltiin vielä järkeviä ja otettiin loput mukaan iltapalaksi eikä ahdettu itseämme täyteen kerralla.






Sen jälkeen käytiin vielä ostamassa toinen käsimatkatavaralaukku ja suunnattiin hotellille suunnittelemaan huomista ajopäivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti