torstai 17. syyskuuta 2015

Las Vegas, NV & Cedar City, UT

Tänään oli ensimmäinen aamu kun olisi tehnyt mieli jäädä vain nukkumaan. Mutta eipä auttanut vaan oli pakko nousta ja lähteä menemään ennen kuin turvallisuusalan kokeneet ulosheittäjät saapuivat kolkuttelemaan ovelle. Oli kyllä kiva kävellä viimeisen kerran tupakansavuisen casinon läpi ja suunnata autolle.

Ensimmäisenä yritettiin mennä kuvaamaan ikoninen Welcome to Las Vegas -kyltti. Mutta ylläri pylläri pieni parkkis oli niin täysi, että olisi joutunut jäämään jonoon tien puolelle. Ajettiin siis suosiolla ohitse suuntana tällä kertaa Premium Outlets South. Yritettiin seuraavaksi aamupalalle IHOP:iin, mutta jäi sinnekin menemättä (tälläkin kertaa) kun jono oli niin pitkä. Ehkä joku toinen päivä.

Syy miksi mentiin Outleteille oli, että Atte halusi päästä Ecko Unltd kauppaan. Joka oli jostain syystä poistunut sieltä Outlet Northista. Tosin pienen etsimisen jälkeen jouduttiin karvaasti toteamaan, että se oli poistunut myös Outlet Southista. Jouduin siis ostamaan pari laukkua siitä hyvästä (tosin toinen on Iksulle!).

Sittenpä suunnattiin auto kohti Cedar Cityä. Tällä kertaa jäi tosi hyvä fiilis Las Vegasista (viisi vuotta sitten lähinnä vitutti koko paikka). Ja näkemistäkin jäi vielä, eli voi sinne joskus taas mennä jos sattuu matkan varrelle. Nyt kuitenkin oli kiva päästä jatkamaan matkaa.




Ajeltiin hetkellisesti Arizonan puolella kunnes siirryttiin Utahiin, ja menetettiin tunti tosta noin vaan.






Oli muuten hienot maisemat kun tie meni Virgin River Gorgea pitkin Arizonan puolella.








Majoitukselle päästyämme pestiin taas vähän pyykkiä ja sen jälkeen käytiin viereisessä Denny'sissä syömässä. Ei ollut energiaa muuhun. Ollut ehkä pieni kanuuna eilisen johdosta...

2 kommenttia: