perjantai 8. joulukuuta 2017

Kohti Damia

Me aletaan selkeästi kehittymään, koska tälläkin kertaa muistettiin ottaa mukaan meidän herkkusämpylät. Oltiin myös hirmu fiksui, ku otettiin omat vesipullot mukaan ja täytettiin ne turvatarkastuksen jälkeen. Siitäs sait Ärrän kiskurihintaiset lähdevesipullot!

Mainittakoon check-in tiskillä pienestä kuumotuksesta, kun omituisen virkaintoinen lentokenttätäti halusi tsekata meidän käsimatkatavaroiden koot. Olisi nimittäin väkisin halunnut laittaa ne ruumaan. Kysyi useamman kerran: 'Oletteko varmoja että ette halua luopua niistä? Tarvitsetteko varmasti molempia?' Noh, tulipahan sitten testattua että molemmat laukut oikeasti mahtuu siihen hiton käsimatkatavaran mittaus metallihäkkyrään. Toisen kanssa onnistuminen tosin vaati pientä runnomista, koska siinä menee 1 cm sekä pituus että leveys yli standardimittojen. Punnitsikin vielä molemmat laukut ja antoi tarkastuksesta keltaiset hyväksytty tarrat. Omituinen täti oli myös siinä mielessä, että ensin hän ei löytänyt koneelta meidän paluulentoja ja seuraavaksi unohti samantien punnitsemansa laukun painon.

Seuraavaksi saa jännittää, että keretään Amsterdamissa jatkolennolle. Ja sen jälkeen ehkä vähän voi myös jännittää, että miten tän yhden terroristi-parran kanssa päästään jenkkilän puolella maahantulotarkastuksesta läpi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti