torstai 14. joulukuuta 2017

Austin, TX (part 2)

Tänään koimme iloisen yllätyksen, kun hotellin aamupalalla tarjoiltiin perinteisten pannukakkujen ja paahtoleivän lisäksi myös munakokkelia sekä pekonia. Lämpimän aamupalan jälkeen suuntasimme kohti Round Rock Premium Outletia. Päivän teemana siis olikin Shop 'till You Drop.


Voin kertoa, että näin todellakin tapahtui! Arkipäivä oli hyvä valinta ja shoppailu oli mukavaa, koska mestoilla ei ollut vielä paljon muita ihmisiä häiritsemässä meidän flowta. 


Lopulta tajusimme, että olimme kiertäneet kauppoja lähes kuusi tuntia. Siis Me shoppailimme Kuusi tuntia! Sen alkoi kyllä hyvin huomaamaan myös jalkojen pakotuksena ja yleisenä väsymyksenä. Lopulta luovutettiin ja raahauduttiin viimeisillä voimilla tyhjien lompakoiden kanssa autolle.

Outleteilta navigoimme The Salt Lick BBQ -ravintolalle. Paikka oli omistautunut kunnon texasilaiselle grillatulle lihalle ja heti parkkipaikalla upea savustetun lihan tuoksu sai vatsan kurnimaan. Atte päätyi maistelemaan Thurman's choice annoksen, johon kuului sekä brisket, pork ribs että sausage. Eine otti pelkän brisket ja pork ribs combon. Brisketin kypsennystyylin sai itse valita ja molemmat otettiin tietenkin burn bits, eli kunnolla grillaantunutta lihaa. Oli muuten oivallinen valinta ja nimen omaan brisket oli kyllä parasta savustettua ja grillattua lihaa, mitä on vähintäänkin ikinä tullut syötyä. Todella mukava tarjoilijamme sai suostuteltua meidät maistamaan lopuksi vielä suklaa-pekaanipähkinäpiirakkaa jäätelön kera, joka oli täydellinen päätös hyvälle aterialle.




Ruokailun jälkeen autoiltiin pimenevässä illassa pienessä ruuhkassa majoitukselle, jonka osoitetta navigaattorimme ei ole edelleenkään löytänyt. Onneksi on keretty jo pikku hiljaa päästä sisään tähän syöttöteiden ihmeelliseen sielunmaisemaan. Shoppailu veti meitä kuus nolla neppariin ja päädyttiin jäämään loppuillaksi majoitukselle maistelemaan viinejä ja juustoja.


2 kommenttia: