lauantai 16. joulukuuta 2017

Lafayette, LA

Aamu valkeni harmaana ja parasta oli, että pääsi jatkamaan matkaa eteenpäin. Lastattiin Chevy täyteen ja navigaattoriin ohjelmoitiin osoite, joka sijaitsi meille uudessa osavaltiossa. Reittimme suuntasi Houstonin kautta pois Texasista ja Louisianan puolelle.

Matkaa kertyi päivälle 595 km ja suurimmaksi osaksi se oli tylsää ja rumaa interstatea. Tänään muuten nähtiin varmaan eniten ylinopeuden vuoksi pysäytettyjä autoja Houstonin ja Louisianan rajan välisellä interstate osuudella, kuin mitä ollaan koskaan ennen nähty. En kyllä ihmettele yhtään siinä määrin, koska texasissa muutenkin ajetaan ihan järkyttäviä ylinopeuksia. Verrattuna siis edellisiin road trippeihin mitä olemme jenkeissä pyörineet.




Sääntösuomalaisuutemme muuten nousi pintaan, kun bongailtiin matkalla rekisterikilpiä. Nimittäin monet autoilijat ovat hankkineet rekisterikilpeihinsä "hienot" kehykset, joilla osoittavat tukensa urheilujoukkueille, kaupungeille tai muulle. Typeryyttä sanon minä, koska ne usein peittävät osavaltion nimen osuuden rekisterikilvestä. Kieltää pitäisi tuollaiset, koska ne häiritsevät meidän rekkaripeliä. Jos ollaan asiasta valitettu jo jollain aiemmalla reissulla, niin pahoittelen asian toistamisesta, mutta on se vaan pirun ärsyttävää.

Louisianan puolella saavuttiin Lafayetten majoitukselle pimeän aikaan. Sen verran puutunut olo oli koko päivän autossa istumisen jälkeen, että päädyttiin pesemään pyykkiä ja käymään syömässä hotellin viereisessä Cracker Barrel ravintolassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti