perjantai 22. joulukuuta 2017

Mobile, AL

Aurinkoinen aamu ja matka jatkuu. Suunnattiin ensin vähän taaksepäin Lake Pontchartrain sillalle, joka on pituudeltaan hurjat 38,55 km. Pohjoiseen mentäessä sillan sai ajaa ilmaiseksi, mutta jos olisi ajettu etelään niin siitä olisi pitänyt maksaa $5. Hämmentää hieman, miten tällainen silta on voitu rakentaa. Sillä ajaminenkin oli vähän friikkiä, kun pitkään aikaan ei näkynyt muuta kuin aavaa ulappaa. Kuitenkin alun innostuksen jälkeen sillalla ajaminen kävi tylsäksi ja oli vähän niin ku nähty juttu. 



Matkalla pysähdyttiin Gulfport Premium Outleteilla tekemään pikainen shoppailukierros ja Five Guys Burger tarjosi parhaat burgerit lounaaksi. Sen jälkeen kurvailtiin taas pientä kiertotietä, nimittäin Beach Boulevardin kautta kohti Mobilea.



Tämän päivän aikan muuten tehtiin kaksi osavaltion ylitystä, eli päädyttiin Louisianasta Mississippin kautta Alabamaan.



Mobilen majoituksemme on myös super hieno. Talo on vuodelta 1862 ja sen keskellä on hieno sisäpiha. Joka tulee todennäköisesti meille tutuksi, koska wifi yhteys ei riitä huoneeseen ihan huoneeseemme asti...



Matkalaukkujen raahaamisen jälkeen lähdimme katsastamaan miltä Mobilen keskusta näyttää. Päädyttiin LoDa Bier Garten ravintolaan, jonka hanaoluiden valikoima oli 8 ja puoli sivua pitkä.


Päädyimme myös syömään samassa ravintolassa. Atte päätti olla rohkea ja testata Donitsi burgerin, jossa sämpylän sijasta oli kaksi sokerikuorrutteista donitsia. Ei kuulemma vakuuttanut...


Ruokailun ja muutamien oluiden jälkeen suunnattiin takaisin majoitukselle päin. Matkalla olevassa puistossa näytti siltä, että joku bändi alkaa kohta soittamaan, joten jäätiin yytsimään lähistölle. Kundit osoittautuivat torvisoittokunnaksi, jotka omaksi iloksi soittelee yhdessä biisejä. Tässäpä teillekin joulumieltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti