sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Lafayette, LA (part 2)

Tänään suunnattiin vähän Lafayetten ulkopuolelle Arnaudvillessä sijaitsevalle Bayou Teche Brewing olutpanimolle. Kolme veljestä ovat perustaneet panimon vuonna 2009 ja sen yhteydessä on tap room ja beer garden. Osallistuimme ensin puoli tuntia kestävälle ilmaiselle panimokierrokselle, jonka piti veljesten isä. Hauska heppu, jolla riitti mielenkiintoisia ja hauskoja juttuja. Kierroksen olisi saanut myös ranskankielisenä, Arnaudvillen asukkaista kolmasosa on ranskankielisiä.

Kierroksen jälkeen ostettiin neljän oluen maistelu. Oluet vasemmalta oikealle: 
LA 31 Bière Pâle - American Pale Ale - 5.75%
Biere Noel - American Barleywine - 10%
Loup Garou - Stout - 8%
Swamp Thing - American IPA - 6.3%



Atte maisteli lisäksi myös: 
Ragin' Cajuns Genuine Louisiana Lager - Vienna Lager - 5%
Tart Side of the Teche - Sour Ale - 7.5%
Bayoust - kellerbier - 5%


Beer gardenissa oli mukava viettää aikaa ja kuunnella live musiikkia, vaikka tuuli olikin välillä hieman viileä. Iltapäivän edetessä paikalle valui koko ajan enemmän ja enemmän ihmisiä. Tunnelma siis vain parani koko ajan.



Viihdyimme panimolla melkein neljä tuntia, jonka jälkeen Eine joutui ekaa kertaa kuskiksi. Yaiks! Hengissä kuitenkin selvittiin majoitukselle pohtimaan minne lähdettäisi syömään. Päädyimme valitsemaan TripAdvisorin mukaan parhaista cajun ravintoloista Don's Seafood Hut:n. Eikä todellakaan tarvinnut pettyä! Alkupalaksi otimme friteerattua alligaattoria. Oli tosi erikoisen makuista, jotenkin kuin sitkeää kananmakuista lihaa voisi ehkä olla paras vertailukohta, mutta se oli oikeasti hyvää.


Pääruuaksi Atte otti Seafood combon, joka sisälsi melkein kaikkea mereneläviä, kuten friteerattuja oystereita.


Eine valkkasi Shrimp dinnerin, missä oli katkarapuja 7 eri tavalla. Eli katkiksia, katkiksia, katkiksia, ou jee...



Jälkkäriksi otettiin yhteinen juustokakku siivu caramel- ja suklaakastikkeella pekaanipähkinöiden kera. Jos ei kuvasta näy, niin oli aika hitokseen makeaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti