keskiviikko 20. joulukuuta 2017

New Orleans, LA (part 3)

Tänään aamu oli hieman hitaanlainen erinäisistä syistä, kipeydestä sekä kipeydestä... Tässä muuten muutama kuva meidän persoonallisesta majoituksestamme.





Lopulta päädyttiin epävakaan sään vuoksi kävelemään läheiseen World War II museoon, joka oli saanut todella hyvät arvostelut TripAdvisorissa. Pääsymaksua ei kuitenkaan tullut tarkastettua etukäteen. Melkein meinattiinkin lippuluukulla kääntyä kannoillamme, kun nähtiin sisäänpääsyn kustantavan yhdeltä $27 sekä sen päälle $5 lippu 4D elokuvaan, jota oli arvosteluissa erityisesti kehuttu. Eipä sitten kuitenkaan kehdattu enää lähteä, joten luukulle mentiin. Mukava lipunmyyjä kysyi ensimmäisenä onko Atte palvellut armeijassa, johon Atte naureskellen kertoi että ei täällä koska ollaan Suomesta. Kiva täti kertoi, että he kunnioittavat kaikkien maiden armeijoissa palvelleita ihmisiä. Joten lopulta meidän pääsyliput sekä erilliset elokuvaliput maksoivatkin yhteensä verojen jälkeen vain $46. Nice!



Ensimmäisenä suuntasimme katsomaan 4D elokuvan, joka todella hienosti kuvasi toista maailmansotaa jenkkien näkökulmasta. Näytöksen aikana valkokankaan eteen nousi yksittäisiä esineitä liittyen elokuvan kohtauksiin ja sillä tavalla toi elokuvaan todella hienoja yksityiskohtia ja ulottuvuuksia.

Elokuvan jälkeen aloimme käymään läpi museon eri osioita. Niitä olikin vain kolmessa eri rakennuksessa. Museo oli kyllä yksi hienoimpien joukossa, missä on tullut koskaan käytyä. Joka paikka oli täynnä hienoja yksityiskohtia ja lopulta huomattiin, että oltiin pyöritty kolme (KOLME!) tuntia tutkien paikkoja. Siitäkin huolimatta tuntui ettei oltu keretty puoliakaan nähdä. Kondis alkoi olemaan miinuksen puolella ja tuli niin järkyttävä informaatioähky ettei enää kauempaa olisi jaksanutkaan pyöriä.




Teimme pienen neuvoa antavan käännöksen majoituksella ja päädyimme käppäilemään läheiseen ravintolaan, joka sijaitsee Lula tislaamon yhteydessä. Tislaamosta olisi voinut ostaa mukaan heidän omaa rommia, vodkaa taikka giniä. 



Alkuun makustelimme yhdessä Lump Crab & Avokado dippiä wonton sipsien kera. 


Pääruuaksi Atte valitsi Market Fish annoksen ja Eine Hot Garlic Boiled Shrimp. Nam nam nam!!! 



Jälkkäriksi oli vielä pakko maistella tislaamon omasta vodkasta tehtyä Vodka Basil Smash drinkkiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti