perjantai 29. joulukuuta 2017

Lufkin, TX

Tänä aamuna aamupala oli katettu pitkään pöytään. Eli suomalaisina jouduttiin vaivautuneesti vastailemaan kysymyksiin ja olemaan mukana pöytäkeskustelussa. John (majatalon isäntä) yritti tosissaan saada kaikki ähkyyn tarjoilemalla pieniä piiraita sekä liha- että rapu (crawfish) täytteellä jo ennen aamupalaa. Sen lisäksi John yritti käydä aamupalan aikana tarjoamassa kaikkia herkkuja lisää. Huomaa miten intohimoisesti hän suhtautuu ruokaan ja kokeilee uusia ideoita majatalon asukkaiden toimiessa koekaniineina. John oli kyllä aivan mielettömän hauska persoona!






Aivan ihana B&B ja voisi todellakin tulla joskus uudestaan, tosin mieluiten sellaiseen huoneeseen missä on suihku. Talo on muuten valmistunut vuonna 1870.






Shreveportista suunnattiin kohti Texasia.


Pysähdyimme matkalla Kilgoren kaupunkiin. Päädyimme menemään ennalta kehuttuun East Texas Oil Museumiin, joka tosin alun propaganda leffan perusteella rupesi hieman epäilyttämään. Olimme kuitenkin päässeet sisään kaksi yhden hinnalla tarjouksella, eli kustansi hurjat $8, joten lähdimme tutkimaan varsinaista museota avoimin mielin.


Sisältä löytyikin hienosti toteutettu Boomtown replika, jossa oli vaikka mitä pientä tutkittavaa. Useamman eri leffan katsomisen jälkeen todettiin, että aikaa olikin äkkiä vierähtänyt puolitoista tuntia.



Seuraavaksi suunnattiin Lufkinin kaupunkiin. Majoituksella kannettiin kaikki mahdolliset tavarat sisään ja alettiin tiivistäen pakkaamaan laukkuja. Tilanne ei näyttänytkään onneksi ihan toivottomalta, joten lähdettiin hyvillä mielin syömään Buffalo Wild Wingsiin.


Sen jälkeen mentiin viereiseen leffateatteriin katsomaan Downsizing -leffa, koska ei kiinnostanut viimeisenä iltana maata hotellilla tekemässä hotellikuolemaa.


2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa olleen huippureissu! On ollut kiva seurata teiän matkaa �� Tervetuloa takaisin T.Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että olet jaksanut mielenkiinnolla lukea! :) Kävin julkaisemassa eilisen päivän tekstin ja jotain loppujaaritteluakin on vielä luvassa jossain vaiheessa. :D

      Poista