torstai 28. joulukuuta 2017

Shreveport, LA (part 2)

Yö oli viileä, mutta onneksi läheisyys lämmitti kapeassa sängyssä. Aamupala oli todella suuri ja täyttävä. Sen jälkeen olikin hyvä alkaa miettimään millä tavalla sitä kerrospukeutumista oikein harrastaa, jotta selviää päivän pelistä +4 asteen lämpötilassa. Joka ennusteen mukaan tuntuu kuin -2 astetta.



Lähdimme katsomaan Independence Bowl matsia molemmat pukeutuneena kaksiin housuihin ja kolmeen paitaan päällekkäin. Pipo ja kunnon hanskat olis ollu kans kova sana. Niin ja ehkä myös pilkkihaalarit... Stadionilla nimittäin, totta kai, tuuli hyytävästi. Onneksi molemmilla oli huput ja pystyi seisomaan koko ajan.






Matsissa pelasi Florida State Seminoles vastaan Southern Miss Golden Eagles. Tämänkin pelin olisi pitänyt olla tasainen, mutta jostain syystä Southern Miss pelkästään tyri hyvän alun jälkeen. Joten vähän väliä piti käydä "lämmittelemässä" katsomon ulkopuolella. 




Loppu peli katsottiin toisella puolella kenttää, jonne onneksi ei ihan niin kovasti tuullut. 


Tässä tunnelmat viimeisen neljänneksen alussa. "Joko voidaan lähteä..."


Pelin lopputulos oli 42-13 ja ilmoitettu yleisömäärä 33 601. Oli muuten ihana päästä takaisin majoitukselle juomaan kuumaa kaakaota ja kahvia. Tämänkin majoituksen pitäjä on muuten ihan huippu tyyppi. Hän mainostaa kaikille, että ollaan Suomesta ja tarjoili kahviin ja kaakaoon "vähän" kermalikööriä. Hän oli myös juuri testaamassa pieniä briellä ja sienillä täytettyjä suolaisia piirakoita, joita tarjosi meille ja Oklahomalaiselle pariskunnalle. Aivan mielettömän hyviä! Aamulla kuulemma saamme myös mahdollisesti jotain mausteisempaa testi ruokaa. Lopulta kieltäydyimme muista alkoholitarjonnoista ja lähdimme etsimään ruokapaikkaa keskustasta. Päädyimme burgereille ja sen jälkeen leffaan katsomaan Jumanji: Welcome to the Jungle. Kiva irtiotto kylmyydestä ja pienestä koti-ikävästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti