sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Mobile, AL (part 3)

Tänään ei ollut ihmeellisiä suunnitelmia päivän ajaksi ennen illan matsia. Päädyimme lähtemään ajelulle, joka vei meidät Bankhead Tunnelliin. Tunneli kulkee Mobilejoen alitse ja se on otettu käyttöön vuonna 1941. Se on myös lisätty maailmanperintöluetteloon jo vuonna 1977. Tunneli oli aika kapea ja sen vuoksi hiukan pelottava, ainakin Einen mielestä...



Tässä vaiheessa voisin kertoa meidän projektista ostaa liput tämän illan matsiin. Eli kyseessä on Dollar General Bowl, jossa pelaavat Toledo Rockets vs. Appalachian State Mountaineers. Atte oli jo pitkään katsellut lippuja netistä sekä itse tapahtuman nettisivuilta, että molempien yliopistojen sivuilta. Lopulta selkeästi halvimmat liput löytyi itse tapahtuman sivuilla, josta Atte ne yritti ostaa muutamia viikkoja sitten. Ongelma tuli luottokorttitietojen syöttö vaiheessa, jolloin olisi pitänyt ilmoittaa myös osavaltio lyhenne. Kuten tiedätte, niin Suomessa osavaltioita ei ole, joten luottokorttimaksu ei mennyt perille "väärien" tietojen vuoksi. Atte yritti vielä toisen kerran ja vielä kerran sen jälkeen myös minun kortilla. Eipä onnistunut millään tavalla. Lopulta sitten lähdettiin matkaan ja Atte oli kerennyt jo laittaa sähköpostiakin tapahtuman järjestäjälle mihin ei koskaan saanut vastausta. Facebook oli sitten seuraava yhteydenottoväylä. Sitä kautta Atte sai pelkäämänsä vastauksen, että soittaa täytyy jos liput haluaa. Eilen käytiin vielä hengailemassa stadionilla, mutta ei sieltäkään löytynyt lippujen myyntiä. Lopulta oli tuomionpäivä ja pakko lähteä soittamaan lippujen perään. Hotellilta sai onneksi soittaa ilmaiseksi osavaltion sisäiset puhelut ja nimen (vaihtuu ihan kohta johonkin helpompaan, prkl) tavaaminen oli kirjoitettu valmiiksi paperille helpottamaan kielisolmua. Atte sai puhelimen päähän mukavan miehen, joka naureskellen ymmärsi ongelman ja ilmeisesti näki tai oli kuullut etukäteen epätoivoisista ostoyrityksistämme. Mies lopulta vaan totesi antavansa liput meille (Atte tavasi tässä vaiheessa nimensä) ja kertoi, että liput odottavat meitä Aten nimellä Will Call tiskillä stadionilla ennen peliä.

Eilen ja tänään onkin naureskeltu asiaa sekä pohdittu onkohan ne liput siellä oikeasti. Tänään oltiin innokkaina klo 16 hotellin edessä odottamassa fanibussia, jolla piti päästä $5 hintaan (per perse) stadionille ja takaisin. Ja taas meinasi epätoivo iskeä, kun bussia ei alkanut kuulumaan. Juuri ennen kuin Atte meinasi luovuttaa ja lähteä hakemaan auton avaimia, bussi viimein saapui. Päästiin siis kätevästi stadikalle ja säästettiin $10, koska parkkipaikasta olisi pitänyt maksaa $20. Stadikalla kurvattiin jännittyneinä Will Call tiskille ja saatiin kuin saatiinkin kirjekuori, jossa oli liput! Eikä mitkä tahansa liput, vaan liput pääkatsomoon, joista olisi pitänyt maksaa yhteensä $90. Atte oli yrittänyt ostaa meille halpoja lippuja kentän päätyyn, mitkä olisivat olleet yhteensä vain $30.


Niin ja tässä se kirjekuori, mistä näkyy Aten tavaaminen...


Peli olikin sitten valitettavasti todella huono, koska alunperin paremmaksi rankattu joukkue oli jostain syystä ihan super paska. Toledo Rockets ei saanut hyökkäyksessä mitään aikaiseksi ja puolustuskin oli ihan yhtä avuton.


Kaiken muun lisäksi yllättäen stadikalla tuuli aikas voimakkaasti. Joten kostean ilmanalan jälkeen meinattiin jäätyä pelin aikana. Onneksi oli ostettu sadeviitat sateen varalle, joten ne hieman helpottivat kylmän penkin ja Einen pepun alla.



Lopulta lähdettiinkin pois viimeisen neljänneksen alussa, kun peli oli 34-0 Appalachian State Mountaineersien hyväksi. Joka oli myös pelin lopputulos. Virallinen yleisömäärä ilmoitettiin olevan 28 706 (kapasiteetti 33 471). Tosiasiassa paikalla oli ihmisiä kuitenkin varmaankin alle 20 000. Olisi muuten ketuttanu ja rankasti, jos olisi oikeasti maksettu pelin lipuista ja varsinkin jos olisi maksettu tuo lippujemme arvo eikä ne halvemmat mitä yritettiin ostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti