maanantai 11. joulukuuta 2017

San Antonio, TX

Väsynyt matkailija oli tehnyt sen verran typeriä kirjoituskämmejä edelliseen postaukseen, että oli pakko lähteä heti aamutuimaan vähän muokkailemaan omia höpötyksiä. Mihin oli hyvin aikaa, koska unet loppui aikaisen nukkumaanmenon vuoksi jo neljän aikaan aamulla. Samalla päädyin lisäämään myös parit ekstra kuvat. Eli saa käydä lukasemassa edeltävän postauksen uudestaan. Toki eilinen margaretha pitsa oli ihan hauska juttu omastakin mielestä....

Rauhallisen aamun jälkeen kurvattiin Chevyllä kohti San Antoniota. Ensimmäinen etappi oli Houstonin ohitus. Joka kestikin mukavat 35 minuuttia ilman ruuhkia ja ihan koko ajan ajettiin Interstatella siltaa pitkin (siis noin 28 mailia pelkkää siltaa). Eli vieressä ja alla meni syöttötiet molemmin puolin sekä jäätävä määrä ramppeja eri suuntiin eri tasoissa. Välillä olo oli kuin huvipuistossa. Ja Interstate oli lähes koko ajan 7 kaistainen molempiin suuntiin ja viereiset syöttötiet myös useampi kaistaisia. Silkkaa hulluutta, kun kyseiset tiet eivät ruuhka-aikana kuulemma riitä niitä käyttävälle automassalle.



San Antonioon saapuessa tuli vähän säädettyä ajo-ohjeiden suhteen ramppiviidakossa, mutta pienen kiertotien jälkeen löydettiin lopulta perille majoitukselle. Saatiin huone kerrankin alakerrasta, joten ei tarvinnut raahata laukkuja yläkertaan. Einekin pääsi vihdoin toteuttamaan itseään matkalla ostetuilla desinfioivilla pyyhkeillä.


Majoitukselta suunnattiin kävellen kohti keskustan River Walkia. Kävelymatkaa oli alle kilometrin ja toisin kuin moni muu kaupunki jenkeissä, niin täällä kävely on tehty helpoksi sekä miellyttäväksi. River Walkilla parkkeerattiin ensimmäisenä perseemme irkkupubin happy hour:lle. 



Olipa kyllä kiva katsella illan pimenemistä ja jouluvalojen syttymistä. Ennen syömään menemistä käveltiin koko River Walk ympäri ja ihasteltiin upeita puitteita. Syömään päädyttiin tietysti sinne missä oli selkeästi isoimmat margaritat. Texas size, totta kai.


Margaritojen tuhoamiseen meni hetki jos toinenkin. Siitä kun selvittiin, niin yritettiin kuvata upeita jouluvaloja. Niitä on muuten ripustettu ympäri River Walk:a vaatimattomat 2500 valokaapelia, joissa on noin 122 000 yksittäistä valoa.





Iltamme päättyi majoituksen vieressä olevaan Mariachi Baariin. Ihan yhdet vaan otettiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti