tiistai 21. elokuuta 2018

Rostock, Saksa

Tänään Atte pääsi testaamaan Mondeota Saksan moottoriteiden vapailla nopeuksilla. Taistelulaivamme kulkee vakaasti vaikka taulussa on 180 km/h vauhtia. Kierroksetkin nousevat vain juuri ja juuri kolmeen tonniin. Pääsi Mondeolla kyllä 200 km/h vauhtiakin, mutta se oli vain hetkellisesti, ihan vaan testimielessä.

Tämän ajopäivän kohokohtia oli ylikovaa ajamisen lisäksi ne hetket kun ilmastointi oli pari minuuttia kerrallaan päällä. Onneksi aurinko ei porottanut ihan täydeltä teholta. Oli se silti hanurista ja aika väsyttävää, kun ei ollut ilmastointia. Lounastauko pidettiin Miss Pepper ravintolassa Hampurin lähistöllä. Ihan jees ruoka lounaaksi, mutta sata kärpästä kaverina ei ollut kauhean nautinnollista. Lisäksi amerikkalais dinerit on kuin samasta tuutista, sama missä päin maailmaa olet. Pois lukien jos olisit oikeasti Amerikassa.


Reissun viimeinen majoituksemme sijaitsee Rostockissa. Se varattiin viime hetkellä ennen reissuun lähtöä. Eikä siitä ollut juuri mitään tietoja etukäteen saatavilla, saatikka sitten asiakaskokemuksia. Hieman matkalla pohdiskeltiinkin että mitähän sieltä löytyy, vai löytyykö mitään. Lopulta kohtalaisen pomppuisen mukulakivikadun päästä löytyi kuin löytyikin vanha melontakerhon rakennus, missä on sekä ravintola että majatalo jossa meillä oli huonevaraus. Talo sijaitsee Rostockin vanhaakaupunkia vastapäätä, Warnow-joen toisella puolen.




Ajopäivän jälkeen olikin kiva istua ravintolan terassilla ihaillen näkymiä kaupunkiin rennossa ja rauhallisessa ympäristössä.




Tämän päivän kilsat olivat yhteensä 466 km.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti