lauantai 18. elokuuta 2018

Cochem, Saksa

Tänään matka jatkui pitkin Mosel joen rantaa pohjoiseen päin. Ensin käytiin kuvaamassa Trittenheimin kaupunki missä yövyttiin viime yönä.



Maisemia matkalta.




Pienenä välietappina oli kaupunki nimeltä Bernkastel-Kues. Saatiin auto parkkiin, vaikka paikalla oli pari muutakin autoa. Samalla parkkialueella oli myös pari Ferraria ja McLaren. Ei lainkaan huonoa seuraa meidän taistelulaivalle. Bernkastel-Kues on todella upean näköinen kaupunki. (Alkaa tuntua siltä, että toistan itseäni.) Söimme siellä myös lounasta ennen matkan jatkamista. Perunamuussin ja hapankaalin yhdistelmä ei tosin voittanut meitä puolelleen. Jäätelö on onneksi aina hyvää!






Reilun parin tunnin pysähdyksen jälkeen matka jatkui näissä maisemissa.








Tänään ajeltiin 107 km ikkunat auki nauttien maisemista. Ikkunat auki lähinnä siksi, että Mondeon ilmastoinnin kondensiovedet on tullut parin päivän ajan sisään kabiiniin. Elikkäs tuoksu autossa on aikas makoisa.


Määränpäämme oli Cochemin kaupunki, jossa vietetään seuraavat kaksi päivää. Matkaväsymystä helpotti kummasti näin hyvännäköiseen hotellihuoneeseen pääseminen.





Hetken hengähdyksen jälkeen lähdimme vielä kaupungille etsimään viiniä. Löysimme kivan weinstuben, josta sai myös pientä purtavaa viinin kera.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti