tiistai 26. elokuuta 2014

Pythagorio Day 7.

Aamun sähkökatkoa pakoon lähdettyämme käppäilimme uusia reittejä kohti rantabulevardia.
Kävimme myös katsastamassa Pythagoraan patsaan.
 
 
 
 




 
 
Aamupalan jälkeen suuntasimme shoppailemaan. Sitten olikin jo pakko lähteä majatalolle katsomaan miten täyteen laukut jo niistä ostoksista tulee. Karu totuus tuli vastaan. No more tuliaisia. Sniif.
 
Koska mitään ei ollut enää tehtävissä eikä voinut lähteä jatkamaan shoppailua, niin jouduttiin suuntaamaan rantabulevardille juomaan viiniä ja lukemaan kirjaa. Taidettiin ottaa parit drinksutkin...
 
 
 

 

 
 
Tulimme istuneeksi siinä useamman tunnin, jonka aikana tuuli yltyi todella kovaksi. Täällä on ollut koko viikon ajan koviakin tuulia, yleensä iltaisin. Nyt tuuli oli välillä niin kovaa, että piti pitää lasista kiinni ettei juomat pääse kaatumaan. Kävelimme myös sataman päätyyn asti ottamaan viimeiset kuvat. Ja siellä tuntui että tuuli oli niin kovaa, että lähtee oikesti itsekin sen mukaan.
 
 
 

 
 
Illan alkaessa hiljalleen hämärtyä suuntasimme kohti reissun parasta ravintolaa. Oltiin päätetty ettei uskalleta riskeerata viimeistä iltaa random ravintolalla. Paikka olikin jo melkein täysi ja samoihin aikoihin meidän kanssa saapui niin monta seuruetta ettei tyhjiä pöytiä enää sen jälkeen ollut. Joten jonoa oli koko meidän ruokailun ajan. Eli kyllä siitä ravintolasta joku muukin tykkäsi.
 
Tällä kertaa otettiin alkuun munakoisoa uunissa tomaatin ja fetan kanssa sekä uunissa paistettua fetaa filotaikinan sisällä jonka päällä oli hunajaa ja seesaminsiemeniä. Molemmat oli ihan mielettömän hyvää! Varsinkin filotaikina feta!!



 
Varmaankin kovasta tuulesta johtuen sähkötkin meni toisen kerran tänään kesken alkupalojen syönnin. Oli hetkellisesti hyvinkin romanttinen tunnelma. Onneks sähköt palasi ennen pääruuan tuloa, niin näki mitä söi.
 
Pääruuaksi otimme molemmat Souvlakin lampaasta. Ei sille vaan voi mitään miten hyvää grillissä grillattu liha on. Ja tämä lammas oli vieläkin parempaa kuin muutaman päivän takainen Souvlaki!



 
Sittenpä sitä olikin niin naatti ettei voinut muuta kuin laahustaa takaisin majatalolle. Varsin mukava viimeinen päivä. Seuraavana päivänä joutuu takaisin Suomen sateisiin. Varmaan palellutaan, kun lämpötila putoaa yli puoleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti