lauantai 30. elokuuta 2014

13 kuukauden odotus palkittiin

Tänä aamuna otettiin oppia eilisestä ja tsekattiin ilma myös verhojen välistä. Vettä ei onneksi satanut, eikä toivottavasti sada päivälläkään. Aamupalalle piti mennä samaan paikkaan kuin eilenkin, koska se oli niin hyvä. Tänään otin parit salakuvatkin.
 
 


 
 
Temple Barin alueelle piti taas suunnata kaikkien jenkkien keskelle. Kerettiin onneksi sopivasti yhteen pubiin istumaan ennen kun kaikki istumapaikat kerkesi loppua. Päivän ensimmäinen olut ja siideri klo 10:45. Lomapeukku! Pubissa tuli muuten hyvin äkkiä sellainen olo, että on paremminkin jenkeissä kuin Irlannissa. Katseltiin meininkiä Fanzonella vielä hetken aikaan, jonka jälkeen suunnattiin ilmaiselle bussikuljetukselle. Jonottamaanhan siinä joutui. Ei kovin yllättävää kun kyseessä tällainen ihmismäärä.
 
 




 
 
Lopulta aikaa rupesi kulumaan siihen malliin että mietittiin keretäänkö ollenkaan perille. Ja tietenkin bussi jätti väärälle puolelle stadionia. Ihme paikkaan kyseinen Croke Park stadioni ylipäätään rakennettu, kun se jouduttiin kiertämään kahden korttelin päästä ympäri päästäksemme omalle portille. Sisälle kuitenkin lopulta päästiin, ja yllättävästi laukkuja ei tarkastettu kertaakaan missään. Aikaakin jäi vielä vessareissulle ennen pelin alkua.
 
Peli oli todella huikea! Ensimmäinen puoliaika aika vaisu, mutta varsinkin viimeinen neljännes oli uskomaton jännitysnäytelmä! Lopulta 3 sekuntia peliaikaa jäljellä ja kotijoukkue UCF johtaa 24 - 23, mutta Penn State on maalipotkun päässä ja onnistuu! Penn State voittaa!! Loppulukemat UCF 24 - 26 Penn State. Katsojamäärä pelissä oli 53 304.
 
 


 

 
 


 

 



 
 
Pelin loputtua otettiin yhteiskuvaa stadionin ulkopuolella, kun takaa tuli kaksi kaveria jotka halusivat myös kuviin. Ettei vaan unohdeta heitä koskaan. Enää pitäis tietää keitä he ovat. Kuva nyt kuitenkin on todisteena.
 
 
 
 
Talsittiin stadionilta suoraan hotellille lepuuttamaan jalkoja ennen illan rientoja. Onneksi muuten vettä ei satanut! Viileä tuuli hieman häiritsi, mutta muuten oikein onnistunut pelipäivä. Oli kaiken vaivan ja odotuksen arvoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti