torstai 21. elokuuta 2014

Pythagorio Day 3. Part 2.

Illalla lähdettiin katselemaan sataman meininkejä. Istuttiin paikalliseen drinkkibaariin rantabulevardilla seuraamaan ihmisvilinää ja illan piemenemistä. Juomat olivat erinomaisen hehkeitä ja ajelipa siitä ohi täysperävaunurekkakin...
 
 

 
 
 
 
 
 
Syömään suunnattiin paikalliseen Aphrodite ravintolaan. Atte tilasi molemmille päivän erikoisen Lamb Omalos ja halloumsalaatin alkuun. Ja otimme ensimmäistä kertaa punaviiniä, jota tilasimme puolen litran karahvin mutta saimme litran. Eipä tosin haitannut koska se oli todella hyvää ja lopulta laskutettiin vain puolesta litrasta. Tilauksen ottaja muuten bongasi meidät suomalaisiksi (prkl!), vaikka emme antaneet mitään viitteitä kansalaisuudestamme. Noh, kippis jne blaa blaa. Ei muuten saatu vieläkään rikki sitä 40 euroa laskun loppusummassa. Sekä saatiin ilmaiset jälkiruuat. Peukku!
 

 
 
Ai niin. Käytiin muuten ennen ravintolalle tuloa ilmoittautumassa huomiselle risteilylle. Mennään vissiin jonnekin toiselle saarelle missä on hiekkarantoja. Saa nähdä miten käy. Satamassa pitäisi kuitenkin olla klo 9:30.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti