lauantai 30. elokuuta 2014

Mi lucky charms

Aamu valkeni, mutta ilmasta ei ollut tietoa lähtiessämme hotellihuoneesta. Meidän huoneen korkeus on nimittäin reipas 4 metriä ja ikkuna on myös melkein kattoon asti. Joten illalla oli pieni tekeminen että saatiin verhot kiinni. Eli tyhmänä ei tullut edes yritettyä katsoa paksujen verhojen raosta millainen ilma ulkona on. Luotettiin sokeasti Accuwheatheriin joka väitti ulkona olevan puolipilvistä. No ei ollut. Vettähän siellä satoi.
 
Kurvattiin nopeasti sateensuojaan aamupalalle läheiseen sandwich mestaan. Paikka olikin astetta parempi ja saatiin isot suolaiset piirakkapalat kera kahden salaatin, cappuccinon ja mehun hintaan 13 euroa. Sadekin kerkesi syömisen aikana vähentyä lähes nollaan.
 
Suunnattiin kuitenkin shoppailemaan, koska tuuli oli aika viileä ja ilma kostea. Ensimmäisenä kierrettiin Penneys josta tarttui kassillinen vaatteita mukaan. Sen jälkeen etsittiin Atelle huomisen pelin fanikamaa. Ja sain minäkin tuhlata vähän itseeni uusien korujen muodossa. Ostoskasseja olikin sitten siinä määrin kertynyt, että oli pakko kävästä hotellilla tiputtamassa ne pois. Meitsi pääsi kans vaihtamaan kastuneet kengät tuliteriin 9 euron popoihin.
 
 
 
 
Seuraavaksi otettiin riski ja lähdettiin Temple Barin alueelle. Siellä käytiin kyyläämässä molempien joukkueiden Pep Rally tapahtumat.
 
 


 
 
Ei käynyt epäselväksi kumman kannattajia on saapunut enemmän paikalle. Pelkästään Penn Staten kannattajia oli tänään tapahtumassa paikalla epävirallisen arvion mukaan 10 000. Upea kokemus, mutta rupesi aika äkkiä ahdistamaan jäätävä väkimäärä. Baareihin ei kannattanut edes yrittää mahtua sisään.
 
 
 
 
 
 
Joten suunnattiin takaisin joen toiselle puolelle ja päädyttiin uudelleen alkanutta sadetta karkuun Dublinin pienimpään pubiin - The Lottsiin.
 
 
 
 
Sen jälkeen lähdettiin etsimään pubiruokaa. Aten mielestä pubin pitää olla elämää nähnyt ja nukkavieru jotta se voi olla aito. Ruuassa pitää maistua kokin karvaiset kädet ja tarjoilijan peukku perunamuussissa kruunaa autenttisen kokemuksen.
 
 


Päädyttiin lopulta sivukaduille, josta kuitenkin onnistuttiin löytämään se mesta missä ainoa pariskunta jotka eivät olleet jenkkejä meidän lisäksi oli tietenkin suomalaisia. Ja tietenkin meidän viereiseen pöytäänhän heidät istutettiin.
 
 
 
 
Vielä yhdet ja sitten odottamaan huomista. Tämän päivän saldo vain 5 pubia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti