torstai 28. elokuuta 2014

Baile Átha Cliath

Zoomailtiin lentokentältä bussilla majoituksen lähistölle. Koska oltiin sen verta ajoissa niin päädyttiin tietenkin oluelle ja siiderille yhteen tuhansista Irkku pubeista. Tai täällä ne vissiin on vaan pubeja.
 
 
 
 
Sen jälkeen käytiin viemässä matkalaukut hotellille ja lähdettiin etsimään ruokaa. Täytyy tässä vaiheessa mainita, että piru miten ahdistavan paljon täällä on ihmisiä joka paikassa. Vaikka jalkakäytävät on todella leveitä, niin silti tuntuu että ihmiset yrittää väkisin törmätä toisiinsa. Ja kiire kiire kiire. Toki ihmismassaan saattaa vaikuttaa vähintään 20 000 jenkkiä jotka ovat tulleet katsomaan lauantain peliä. Tai siltä se ainakin tuntuu, kun niihin meinaa kompastella vähän väliä.
 
Päästiin sitten syömään KFC:lle ensimmäisen kerran Puolan ulkopuolella. Huvittaa, että pari kertaa jenkeissäkin ollaan yritetty päästä sinne syömään siinä kuitenkaan koskaan onnistumatta.
 
Hotellilla pyörähdettyämme suuntasimme joen toiselle puolelle. Siellä kerkesimme juuri ja juuri "katsomaan" ihmisten keskeltä lauantain pelin joukkueiden huutosakkien esiintymistä.
 
 
 

 
 
Käppäilimme myös St. Stephen's Green puistossa.
 
 
 

 
 
Sekä pyörähdimme Trinity Collegen alueella.
 
 
 

 
 
Sitten olikin jalat jo niin muussina kävelystä ja nilkat liekeissä kun ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa sukat jalassa, että oli pakko suunnata Irish Coffeelle. Tilattiin vielä iltasapuskaksi edulliset Irish Lamb Stew -annokset, jonka jälkeen oli pakko suunnata hotellille sänkyä kohti. Ollut pitkä päivä takana muutaman tunnin unien voimalla.
 
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti