maanantai 25. elokuuta 2014

Pythagorio Day 6. Part 2.

Iltaruokailemaan oli tarkoitus mennä majoituksen lähellä olevaan Tavernaan, jotta pääsee ajoissa nukkumaan. Mutta ohi kävellessämme todettiin sen olevan jälleen tyhjä. Tiedetään sen yhden lounaalla käynnin jälkeen että ruoka on hyvää. Siltikään ei kiinnosta mennä varsinkaan illalla syömään ravintolaan mikä on täysin tyhjä. Joten jatkettiin matkaan.
 
Seuraavassa paikassa ei saatu palvelua. Tarjoilijaa vissiin kiukutti kun valittiin ainoa pöytä mitä ei oltu katettu. Toiset kaksi vapaata oli täysillä pauhaavan musiikin vieressä. Joten koska tarjoilija päätti ignorata meitä, me päätettiin lähteä hetken päästä menemään.
 
Lopulta päädyttiin rantabulevardille asti. Sieltä valkattiin ravintola mistä Atte muisteli lukeneensa hyviä arvosteluja. Päädyttiin ottamaan alkuruuaksi Sea Bass Carpaccio ja Stuffed Zuccini Blossoms. Molemmat olivat erinomaisia!
 
 


 
 
Pääruuaksi söimme molemmat moussakaa. Oli paljon parempaa kuin ensimmäisen päivän moussaka, missä lihanmäärää oli vähän niin ku korvattu kesäkurpitsalla. Ja päälle oli laitettu vain iso kasa juustoraastetta. Tässä versiossa lihaa oli reippaasti ja vaikka tämäkin sisälsi myös perunaa niin ei haitannut! Päällinenkin oli kunnon kerros pehmeää juustokastiketta, mikä piti ruuan kuumana koko syömisen ajan. Eli kaikin puolin todella hyvää moussaka!!
 
Sen jälkeen pyörittiin Thomas baariin jälkkärille. Otettiinkin osuvat After Dinner drinksut. Cherry brandya, triple seciä ja sitruunamehua. Peukut ylös tälle juomalle, tosi namiaaaa!!!
 
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti