lauantai 15. maaliskuuta 2014

Viimeisen päivän hengailut

Tänään olikin sitten viimeinen täysi päivä täällä. Lähdettiin aamulla ensin Times Squarelle ottamaan ensimmäiset (!) kuvat kunnon kameralla. Kohta olis ollu myöhäistä. Se on aina jännä miten ne paikat missä eniten pyörii, niin yleensä unohtuu kunnolla kuvata.
 
 

 

 
 
Seuraavaksi käveltiin kuuluisalle Grand Centralin asemalle. Muutamien kuvien jälkeen käytiin testaamassa Magnolia Bakeryn red velvet juustokakku sekä key lime juustokakku. Namskis ja maiskis! Kuva unohtui ahneuksissa ottaa. Joten joudutte vaan uskomaan miten kauniita ja makoisia ne oli!
 
 
 
Grand Centralilta metroiltiin Wall Streetille. Sielläkin suunnalla ollaan useampaan otteeseen pyöritty, mutta itse Wall Street meinas jäädä käymättä ja kuvaamatta. Kadun alkupäässä (toinen kuva) on upea Trinity Church.
 
 

 

 

 

 
 
Seuraavaksi käytiin vielä viimeisen kerran Century 21 tavaratalossa. Matkalaukuissa kun oli vielä selkeästi tilaa. Sen jälkeen pitikin suunnata hotellille pakkaillemaan ja tekemään illan suunnitelmat kondikseen. Hurjan pakkaamisen jälkeen päätettiin lähteä katsomaan leffaan Monument Men. Ja ennen sitä käytiin syömässä kunnon barbecue sapuskaa viimeisen kerran tällä reissulla. Tarjolla oli myös kunnon drinksuja...
 

 

 
 
Muistettiin viimeisenä iltana ottaa vielä hotellistakin kuva.
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti