maanantai 3. maaliskuuta 2014

Nopeaa matkustamista

Olipas epätodellista tulla yhdellä lennolla Jenkkeihin. Maahantulotarkastuksestakin selvittiin alle tunnissa. Pientä säätöä oli metrolippuja ostaessa, mutta lopulta päästiin matkaan ja osattiin jäädä oikealla asemalla poiskin. Hyvä me! Sitten tuli se todellinen epätodellisuus, kun Times Squaren valot iski pienen ihmisen silmiin metrotunnelista katutasolle päästyämme. Pikkasen aiheutti korkeat rakennukset ja valomeri ihmetystä!

Hotelliinkin päästiin kirjautumaan ongelmitta ja huone oli juuri sellainen kuin pitikin. Tosin ikkunasta avautuvat maisemat yllättivät. Yleensä saadaan aina takapihan näköala, mutta tällä kertaa onnisti.

Jätettiin vain matkalaukut huoneeseen ja lähdettiin etsimään syömistä ennen kuin lopullinen väsymys iskee. Väsymyksestäkin huolimatta oli kiva kuljeskella ihmisvilinässä ja ihmetellä lisää tätä suurta valoloistoa.

Nyt alkaa jo olla valveilla olleet tunnit siinä määrin kohillaan, että loppui tämä Oscar gaalan tuijottelu ja ruettava nukkumaan. Huomenna kohti uusia seikkailuja! Ja etsimään adaptereita jotka jostain syystä unohtui kotiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti