tiistai 11. maaliskuuta 2014

Koripalloa

Tänään piti olla lämmin päivä, mutta aurinko olikin yllättäen hävinnyt jonnekin. Ja tuuli oli taas inhottavan kylmä.
 
Suunnattiin metrolla Flushing Meadows Corona Park puistoa Queenssiin. Siellä päästiin kuvaamaan ihmeelliset metallihäkkyrät, jotka on rakennettu vuonna 1964 futuristiseen maailmannäyttelyyn. Aikoinaan matala iso osa rakenteista on ollut teltta ja korkeat osat näköalatasanteita. 70-luvulla rakenteet on jätetty paljaiksi ja säiden armoille, käytännössä hylätty. Saatat kysyä mikä oli syy miksi haluttiin päästä kuvaamaan nämä hemmetin rumat häkkyrät. No tietenkin se, että ne on ollut leffassa. Tarkemmin ensimmäisessä Men in Black -elokuvassa.
 
 

 
 
Samassa puistossa oli myös järkyttävän suuri metallinen maapallo, nimeltään Unisphere (myös tv:stä tuttu). Ja joku outo random patsas.
 
 



Jos olisi ollut hieman lämpimämpi ilma, niin olisi voinut hengailla pidempäänkin puistossa. Tultiin kuitenkin siihen tulokseen, että säästellään vähän jalkoja ja lähdetään leffaan ennen illan ohjelmaa. Eli käytiin ensin hotellille heittämässä ylimääräiset kamitsut ja siitä katsomaan Lego Movie 3D. Sopivaa viihdettä väsyneeseen mielentilaan.
 
Ennen Brooklyniin lähtöä piti syödä jotain. Päästiin taas kirjaamaan yksi pikaruokaketju käytyjen listalle, White Castle. En kyllä suosittele... En viitsi edes muulla tavalla kommentoida.
 
Sitten suunnattiin ruuhkametrossa Barclays Centerille. Jossa Brooklyn Nets kohtasi Toronto Raptorssin.
 
 
 
Viihdyttävä peli ja tapahtuma! Hassua sinällään, että ensimmäinen urheilulaji jossa pelin aikanakin soi välillä musiikki. Lopputulos oli erittäin jännittävän lopun jälkeen kotijoukkueelle 101 - 97.
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti