keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Top of the Rock & Brooklyn Brewery

Aamulla sääpalvelu kivasti kertoi ulkona olevan -11 pakkasta. Ei olisi tehnyt mieli nousta ollenkaan sängystä ylös. Kahdella kaulaliinalla varustautuneena uskaltauduin kuitenkin lopulta ulos hotellilta.
 
Aamupala paniniinien jälkeen käveltiin 45th Streettiä pitkin Bryant Parkille. Missä oli luistelurata suljettu jo edellisellä viikolla. Mutta löysimme upean puolijäisen suihkulähteen.
 
 
 

 

Sen jälkeen kävimme katsastamassa kuuluisan New York Public Libraryn. Jännää nähdä paikkoja mitä on aikaisemmin nähnyt elokuvissa ja sarjoissa! Jännää myös miten paljon ollaan nähty suomalaisia tällä reissulla...
 
 

 

 

Seuraavaksi kävelimme 5th Avenueta Top of the Rockille. Siellä pääsimme jonottamaan useammassa jonossa useampaan hissiin. Lopulta kuitenkin pääsimme 67. kerrokseen Observation Deckille ihailemaan maisemia. Löytyi onneksi useampi taso missä pääsi rauhassakin kuvailemaan maisemia.
 
 
 

 

 

 

 

Kävimme katsastamassa myös kuuluisan Rockefeller Centerin Plazan, mistä löytyi taas yksi luistelupaikka.
 
 

 

Meinasimme käydä tänään myös katsastamassa Ground Zeron. Mutta aamupäivään kuului jo niin paljon kävelyä, että päätimme hypätä suoraan metroon ja suunnistaa kohti Brooklynia. Oli kuin olisi täysin toiseen kaupunkiin päätynyt muutaman hetken metromatkalla. Talot oli normaalin kokoisia, liikennettä oli paaljon vähemmän ja muutenkin oli huomattavasti rauhallisempaa. Päädyimme hengailemaan kahvilassa, kaduilla, drinkillä, syömässä ja vähän lisää kaduilla hengailua.
 
 
 
 
 
 
Lopulta kello oli vihdoinkin niin paljon, että paukkasimme Brooklyn Breweryn ovesta sisään. Pääsimme todella mielenkiintoiselle kierrokselle olutpanimolle. Ensin meidät yritettiin juottaa humalaan, toisin sanoen pääsimme maistelemaan eri oluita. Saimme paljon tietoa oluen tekemisestä ja panimon historiasta sekä pienen kierroksen tehtaan tiloihin. Koko jutun hinta oli vain 10$ ja sillä hinnalla saimme myös lasit kotiin viemiseksi. Siistii!
 
 

 

 
 
Ilta päätettiin hotellin lähellä sijaitsevaan irkku baariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti