lauantai 8. maaliskuuta 2014

Ikkunashoppailua

Aamupäivällä ryysittiin kohti Central Park Zoota. Liput oli ostettu jo etukäteen netistä ja säästettiin sillä 2 dollaria per lippu. Jee! Eläintarha oli pieni ja kierreltiin se läpi noin tunnissa. Kaikki raukkaparka eläimetkin oli ihan kylmissään. Paitsi trooppisessa talossa, missä kuvaamisestakaan ei meinannut tulla ensin mitään kameran sulamisen takia.

 
 
 

 

 

 

 

 

 
 
Lopuksi kävimme vielä katsomassa Ice Age 4-D filmin. Joka oli kyllä aika turha, koska koko tarina oli nähty aikaisemmin kokopitkässä elokuvassa. Eli kyseessä ei ollut erillinen tarina, mitä aikaisemmat 4-D filmit ovat olleet. Ja siihen nähden että pelkän filmin katsominen olisi maksanut hurjat 7 dollaria. Meidän pääsylippuun se onneksi sisältyi.
 
Seuraavaksi käppäiltiin Madison Avenueta alas päin ja ihmeteltiin kaikkia kalliita muotiliikkeitä. Autotkin oli pikkasen kalliimpia tummennettuine laseineen kuin Times Squaren ympäristössä. Päädyimme ajelemaan liukuportaita Barneysille. Muuhun kun ei ollut varaa... Kävimme myös pyörähtämässä Bloomingdalesilla, mikä oli pahempi kuin Stockkan hullut päivät. Sieltä löysimme onneksi Magnolia bakeryn myymälän. Ja pääsimme maistamaan taivaallista valkosuklaa-macadamian juustokakkua ja mukaan lähti jättiläispala suklaakakkua.
 
 
 
Seuraava osoite oli TKTS:n toimipiste Times Squarella. Aikaa avaamisen oli vielä melkein puoli tuntia ja jonossa oli jo varmasti 200 ihmistä. Perjantai ei ehkä paras päivä yrittää saada halpoja teatterilippuja. Päätettiin yrittää alkuviikosta uudestaan. Joten ostettiin katumyyjältä liput The Broadway Comedy Clubille stand-up iltaan.
 
Pienen hotellilla chillailun jälkeen käytiin syömässä reipasta pubiruokaa. Siitäpä sitten hoiperreltiin kohti 53th Streettiä ja komediaklubia. Jännitti hieman että millanen ilta edessä, mutta turhaan! Kaikki viisi esiintyjää olivat hyviä ja sai nauraa välillä oikein kunnolla! Loisto ilta siitäkin huolimatta, että istuintila oli pieni ja joutui istumaan kierossa puolitoista tuntia nähdäkseen jotain.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti