perjantai 14. maaliskuuta 2014

Shop 'til you drop ja lisää teatteria

Tänään suunnattiin heti aamusta bussilla kohti Jersey Gardens Outlettia. Bussi oli täynnä turisteja ja muutamat oli matkalaukkujen kanssa liikkeellä. Naureskeltiin ensin bussissa asialle ja sen jälkeen vielä sisälle ostoskeskukseen päästyämme. Kunnes tultiin siihen tulokseen, että hitto ne oli järkeviä! Olis ollu helppoa kun ei olis tarvinnu kantaa takkeja ja ostoskasseja eikä mitään ylimääräistä.
 
Pyörittiin lopulta melkein viisi tuntia kaupoissa. Okei, syötiin välillä lounasta ja pidettiin myös muutamia pieniä taukoja. Ei nyt sentään mitään himoshoppaajia olla... Tosin nyt oli paras aika shoppailla, koska ihmisiä oli niin vähän liikkeellä. Tämäkin paikka kesän turistiruuhka-aikaan olisi varmaan aika sietämätön.
 
 
 
Ruuhkabussissa (ei, täällä on vain ja ainoastaan ruuhkaa joka paikassa aina) takaisin Port Authorityn bussiasemalle. Raahattiin suuret ostoksemme hotellille ja levähdettiin hieman miettien illan suunnitelmaa. Lopulta päätettiin lähteä katsomaan saisiko TKTS:ltä vielä johonkin teatteriin lippuja.
 
Puskettiin läpi jäätävän tuulen Times Squaren punaisille portaille. Jonossa jännitettiin saisiko tänään ensiesityksessä olevaan The Realistic Joneses esitykseen vielä lippuja. Ja saatiin!! Siis oikeasti! Broadway preview show! Näytelmään jossa esiintyy Toni Collette, Michael C. Hall ja Marisa Tomei! Iiiiks!!!
 
 
 
 

 
 
Lyceum Theatre on upea vuonna 1903 valmistunut rakennus. Kyllä kelpasi katsella hauskaa näytelmää hienoissa puitteissa. Vaikkakin penkit oli aika kapeat meidän leveille peffoille. Sekä ainainen ongelma liian vähästä jalkatilasta. Mutta näytelmä oli todella hauska ja oli ihan mieletöntä päästä näkemään se!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti