keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Brooklyn Bridge

Millä aamu alkaa? Pitsalla ja oluella! Ajeltiin Brooklyn Bridgen toiselle puolelle metrolla. Ja mentiin sillan alle syömään toiseksi kuuluisimpaan pitseriaan Juliana'siin. Eikä todellakaan jouduttu pettymään! Ihanan rapea ja ohut pohja sekä tuoreet täytteet. Tällä jaksaa pitkään! Mainittakoon vielä, että se tunnetuin pitseria oli naapurissa sijaitseva Grimaldi's.
 
 

 

 
 
Jaksettiin ainakin 100 metriä, minkä jälkeen törmättiin Brooklyn Ice Cream Factoryyn. Täytyihän sieltä nyt parit pirtelöt hakea. Niitä juodessa oli ihana istua auringossa ja nauttia lämmöstä.
 

 
 
 
 
Vatsojen vajuttelun jälkeen lähdettiin etsimään pääsyä Brooklyn Bridgen promenadelle. Kysyinpä vielä neuvoa poliisitädiltä, kun sattui niin sopivasti hengailemaan matkan varrella. Sillalle päästyämme käppäiltiin sitä pitkin takaisin Manhattanin puolelle. Jengiä oli vaikka kuinka paljon menossa molempiin suuntiin. Eikä monetkaan kävelijät pyöräilykaistaa pahemmin kunnioittaneet, jos edes tajusivat sitä. Sen takia joutuikin kuuntelemaan vähän väliä erilaisia korvia huumaavia pyörien kellojen sointia.
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 
Hengissä selvittiin kuitenkin toiselle puolelle. Siitä sitten suunnattiin kohti South Street Seaport TKTS:n toimipistettä. Päädyttiin randomilla ostamaan liput Off-Broadwaylle näytelmään nimeltä Perfect Crime.
 
Ennen sitä käytiin ensimmäisen kerran tällä reissulla syömässä oikein kunnon pihvit. Jolla oli kokoa vaatimattomat 340g (tarkistettiin myöhemmin), joten ei ihme että tuli snadisti täysi olo... Pyörittiin siitä sit teatterille jännäämään millanen näytös edessä. Fun facts teillekin: pisimpään New Yorkin teatterissa pyörinyt näytelmä 26 vuotta. Näytelmässä pääosaa näyttelevä näyttelijätär on näytellyt osaa alusta lähtien, missannut vuosien aikana ainoastaan 4(!) näytöstä yli 11 000 näytöksestä!
 
 

 
 
Tuomio näytöksestä: ei tarvinnut pettyä. Välillä vähän vaikea oli pysyä mukana, mutta lopulta ehkä tajuttiin tarinan juju. Teatteri oli pieni, vanha ja tunnelmallinen. Varsin mukava ilta kaikin puolin!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti