sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Staten Island

Tänä aamuna mittari näytti huimaa +3°c. Joten uskaltauduin lähtemään liikkeelle kevyemmässä takissa. Mikä oli ihan pirun hyvä päätös. Piponkin pystyi laittamaan laukkuun ensimmäistä kertaa tällä reissulla.
 
Metroiltiin South Ferrylle, mistä noustiin ilmaiseen Staten Island Ferryyn. Päästiin kuvaamaan matkalla Statue of Liberty ja muutenkin koko New Yorkin kaupungin rantaa Hudson joelta. Ensimmäisessä kuvassa Jersey City, toisessa Ellis Island, kolmannessa Manhanttan ja neljännessä Liberty Island.
 
 

 

 

 
 
Staten Islandilla käytiin vähän käppäilemässä, mutta rannan läheisyydestä ei löytynyt mitään järkevää. Joten päädyimme vain paistattelemaan päivää aurinkoiselle rantabulevardille. Oli jopa niin lämmin että oli pakko ottaa takkia pois.
 
 
 
 

 

 
 
Lauttamatkalla takaisinpäin käytiin taas taistelemassa hyvistä kuvauspaikoista. Ihan muuten vaan. Haha.
 
 

 
 
Lower Manhanttanin Battery Park oli ihan täysin remontissa. Paikka oli kyllä niin pirun tuulinenkin ettei siinä olisi voinut kauaa pyöriä.
 
 
 
Suunnattiin siis lenkkarit kohti Ground Zeroa. Tällä kertaa löydettiin 9/11 Memorialin sisäänkäynti, mutta sinne oli ihan jäätävät jonot. Plus sinne olis tarvinnu jonkun ihmeen passin. Käveltiin siis tyynesti ohi. Eikä varsinkaan näytetty yhtään epäilyttäviltä. Paikalla kun päivysti hyvä määrä poliiseja.
 
Ennen hotellille menoa käytiin vielä Century 21 tavaratalossa. Pääsin shoppailemaan parit uudet laukut. Täytyy palata takaisin lähempänä kotiinlähtöä. Vaateosastoille ei jaksettu lauantairuuhkassa edes lähteä ryysimään.
 
Illalla käytiin katsomassa IMAX elokuvana 300: Rise of an Empire. Jäi perus 3D leffa kakkoseksi, kirkkaasti! Itse elokuvassa ei ollut mitään järkeä juonellisesti. Se oli pelkkää verta, lihaksia ja lisää verta. Mutta huh huh, mikä leffa kokemus!
 
 
 
Päivän kuvien jälkeen ollaan keretty tällä reissulla ottaa kameralla 1011 kuvaa. Plus kännyköillä otetut kuvat. Aika hyvin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti