keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Moving Images

Tänään suunnattiin aamusta kohti Queensia. Oli miellyttävää juoda aamukahvia (ja -kaakaota) rauhallisessa ympäristössä. Ja vielä ulkona, koska aurinko pilkisti pilvien välistä tehden ilmasta jopa lämpöisen.
 
Syy Queenssin puolelle eksymisellä oli Museum of Moving Image. Paikka oli jopa odotettua mielenkiintoisempi ja jaksoimme pyöriä museossa pari tuntia. Varsinkin kaikki paikat missä päästiin itse kokeilemaan eri osa-aluite elokuvan teossa oli huikeita. Oma lyhytfilmin tekeminen kuvilla oli kaikkein hauskinta.
 
 

 

 

 

 
 
Kaiken pelleilyn jälkeen päädyimme jälleen kerran etsimään jotain nopeaa sekä halpaa sapuskaa. Tämä asia onkin ollut kaikkein vaikeinta tällä reissulla. Missä kaikki pikaruokaravintolat on? Kultaisia kaaria on kyllä hotellin lähellä ainakin 4 kappaletta. Muualla ei olla niitäkin bongattu kuin pari. Ja se on se pikaruokapaikka mihin ei todellakaan kiinnosta mennä. Lopulta löydettiin tänään yksi Burger King, mutta ei sekään mikään halpa paikka ollut. Syöminen on täällä ehdottomasti kalleinta ikinä!
 
Niin ja metrolaitureilla ollaan keretty viettää myös pitkä tovi jo näiden muutaman päivän aikana. Metrolla pääsee liikkumaan todella hyvin paikasta toiseen, mutta niiden odottaminen on rasittavaa. Kuten myös asemien koko maan alla on aivan järkyttävä! Niin ja se pirun metrolipuke toimii korkeintaan joka toinen kerta kunnolla.
 
Nyt saa loppua tämä valittaminen tähän. Pienen rentoutumisen jälkeen illan ohjelmassa jääkiekkoa Madison Square Gardenilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti