torstai 8. elokuuta 2013

Modena is closed

Aamulla suuntasimme bussilla kohti Modenan keskustaa. Sinne päästyämme kävi aika äkkiä selväksi, että puolet kaupungista oli kiinni. Monet ravintolatkin oli kiinni elokuun. Auki oli ainoastaan pääkadun vaateliikkeet ja muutamat lehti/lottokioskit sekä apteekit. Rättikaupoissakin oli kaikissa kunnon alet menossa. Käytiin kyllä pyörähtämässä yhdessä kirkossa sisällä, missä otettiin vahingossa parit kuvatkin vaikka oli kuvauskielto.
 
 
 

 
 
Meinas jo hieman iskeä tylsyys, kun yritettiin miettiä mitäs nyt sit tehdään. Päädyttiin aluksi kuluttamaan puiston penkkejä ja seuraamaan ihmisten menoa. Sitten lastenvaateliikkeissä pyörimisen jälkeen päätettiin suunnata lounaalle ennen siesta alkua.
 
Lounaan jälkeen vatsat täynnä sitten kulutettiin lisää eri puistojen penkkejä ja kärsittiin kuumuudesta. Käytiin vielä järkevinä ihmisinä syömässä jäätelöäkin. Tajuttiin nimittäin ettei oltu syöty vielä kertaakaan italialaista jäätelöä. Ideahan oli taas täydellä vatsalla pirun hyvä. Peukut sille!
 
Lopulta taas pienen puistoilun jälkeen käytiin terassilla mojitolla. Sen jälkeen vatsat oli sen verran vajunut, että pystyi harkitsemaan kävelyä pidemmänkin matkaa kuin pari sataa metriä kerrallaan. Käppäiltiin aikamme autioita kaupungin katuja ja päiviteltiin miten joka paikka on kiinni. Saatiin lopulta kulutettua about seitsemän tuntia puoliautiossa kaupungissa.
 
 
 

 


 
 
Kian mittariin tuli tasan 10 km.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti