lauantai 10. elokuuta 2013

Cremona

Tänään suunnattiin kohti Cremonan keskustaa. Vaikutti varmaan se, että oli lauantai koska liikkeellä oli todella paljon ihmisiä. Verrattu siihen mitä nähtiin edellisinä päivinä Modenassa ja Parmassa.
 
Heti ensimmäinen kunnon ostoskatu kun löydettiin, niin meni varmaan tunti päästä sata metriä eteenpäin. Ihania putiikkeja! Löysin vihdoin uuden käsilaukun ja pari muutakin tuliaista itselleni. Attekin jaksoi hyvin raahautua mun perässä joka paikkaan. Lopulta jatkettiin matkaa kohti italialaista jäätelöä.



 
Löydettiin myös ihmeelliset markkinat, missä myytiin vaikka mitä krääsää. Shamppoosta vaatteisiin ja kukista kenkiin sekä rihkamaan. Hetken siinä jaksoi pyöriä kiertelemässä, mutta ne oli aika äkkiä nähty.
 
Lounaalla käytiin maistamassa italialaista herkkua, tramezzino leipiä. Ugo Grill oli pienen kojun nimi, jonka Atte oli jo ennen reissua pistänyt ylös. Kultaakin kalliimpaa taustatyötä Atte-rakas on kyllä tehnyt! Cremona vaikutti kaiken kaikkiaan todella kivalta kaupungilta. Sopivan kokoiselta eikä mitenkään hienostelevalta.


 

 


 
Siestan aikaa vietettiin taas puistossa ja ihmeteltiin maailman menoa. Kaupungista kurvattiin Ipercooppiin ennen majoitukselle menoa. Viimeinen mahdollisuus ostaa Italia tuomiset ja sehän käytettiin hyväksi. Mukaan tarttui kaksi 1,5 litran limoncello pulloa, 8 pulloa kuohuvaa italialaista sekä muuta pientä mukavaa. Saa nähdä miten Kia selviää pari päivää kestävän Alppien ylityksen.



 
 
Lopuksi vielä kuva eilen hehkuttamastani via Ernosta.
 


 
Tämän päivän kilometrit Kialle yhteensä tasan 18 km.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti