keskiviikko 7. elokuuta 2013

Gardallakin voi palella

Nimittäin uidessa. Oli aivan älyttömän ihanaa käydä vajaa pari tuntia uiskentelemassa Lago di Gardassa. Mutta vesi oli oikeasti niin viileää, että paleltiin. Ihan mukavaa vaihtelua tässä ilmastossa.
 
 
 

 
 
Sen jälkeen suunnattiin kohti lounasta. Tosin Gargnanon kylä meni niin pirun nopeasti ohi, että päädyttiin lopulta Toscolada Madernon kylään. Sinne meidän oli kyllä tarkoitus mennä myöhemmin käymään, koska siellä on isompi supermarketti. Päätettiinkin siis etsiä sieltä ensin lounas paikka ja mennä sitten kauppaan. Päädyttiin ihan randomilla Ristorante il Delfino nimiseen ravintolaan. Atte tilasi itselleen tryffelitäytteisiä ravioleja. Ja minä päätin lopulta ottaa listalta hummeripastaa. Koska en ole ennen moista maistanut, eikä hinta ollut mikään päätä huimaava, 18€. Tosin pisti vähän kiukuttamaan, kun eteen tuotiin kokonainen hummeri pastan päällä. Eipä ollut mitään hajua mitä sille sit pitäisi tehdä. Lopulta kuitenkin sain lihat saksista ja pyrstöstä ulos. En tiedä mitä niille lopuille olisi pitäny tehdä. Tiedän, amatööri! Mutta kaikesta huolimatta pasta oli ihan sairaan hyvää!
 
 
 
 
Sen jälkeen käytiin kaupasta ostamassa iltapalaa ja tietenkin paikallista limoncelloa!
 
 
 

 
 
 
 
Tänään tuli mittariin 29,6 km.
 
Kian kilometrit eilen oli hurjat 1,9 km. Käytiin nimittäin läheisessä pitseriassa syömässä illalla. Ei väsyneenä oikein houkuttanut ajatus kävelystä vatsa täynnä kilometrin verran pelkkää nousua. Joten mentiin siis autolla.

Lopuksi vielä parit iltakuvauksen testaukset...


 

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti