maanantai 12. elokuuta 2013

Locanda Al Carrobbio osa 2

Tuettiin mielellään majoituksemme kehuttua ravintolaa käymällä molempina iltoina syömässä siinä. Asiaan toki vaikutti tie mikä vie majoitukselle, mistä taisin aikaisemminkin mainita. Tässä vielä kuvamateriaalia.
 
 
 
Niin ja asiaan vaikutti myös se, että sai rauhassa juoda viiniä ruoan kanssa eikä tarvinnut ajatella autolla ajamista sen jälkeen. Vähän häijyn asiasta teki se, että ei kumpanakaan iltana maksettu syömistä vaan se meni huoneen laskuun. Kuten myös alkuillan kuoharit... Joten sitä vaan mässäili ja joi hyvillä mielin tietämättä mitä niistä lopulta joutuu maksamaan.
 
Joka tapauksessa mainittava toisen illan syömisistä sen verran, että alkupalaksi söin katkarapu-meloni-kinkku pastaa. Kuulostaa oudolta, mutta oli aivan sairaan hyvää! Atte taasen söi pastaa jäniksellä. Niin juuri, jäniksellä... Ja oli sekin oikein maittavaa. Pääruoaksi minulle hanhen koipi, joka oli hassua sen takia että tuntui kuin söisi kanaa mutta maku ihan eri. Hyvää! Atte söi burgerin italialaisittain, eli ilman sämpylää. Iso mehevä jauhelihapihvi lautasella paistetun sipulin ja tomaattien sekä kolmen perunan kera. Haha. Jälkiruoaksi otettiin molemmat amarena-semifreddo sekä jälkkäriviiniä. Nam nam nam!
 
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti