perjantai 25. elokuuta 2017

Un-Break My Heart

Viimeinen kokonainen päivä reissussa. Aamulla vähän pakkailtiin, mutta ei viitsinyt tuhlata kovin paljon aikaa turhaan hengailuun. Läpökkäät sauhuten suunnattiin siis rantatuoleihin nauttimaan auringosta, lämmöstä ja lukemisesta sekä tietysti aika ajoin meren viileillä aalloilla lillumisesta.



Ehkä hieman selitettävä tämän päiväisen postauksen otsikointia. Eli tosiaankin herra jonka ravintolan rantatuoleissa oltiin sekä toissa päivänä että tänään, tuntuu olevan erityisesti tykästynyt kyseiseen biisiin. Nimittäin molempina päivänä, kun käytiin ravintolan terassilla syömässä lounasta niin kuultiin kyseinen biisi kaksi kertaa ruokailun aikana. Aten vihan tunteita biisiä kohtaan ei myöskään helpottanut se, että eilen kuultiin samainen biisi myös lounaalla Flamingos ravintolassa Kos kaupungissa. Tuntuu, että tämä koko saari on jämähtänyt jonnekin 90-luvun paikkeille. 

Alkuillasta suunnattiin majoitukselle suihkuun ja sen jälkeen selvitettiin millä tavalla aamulla luovutetaan huone. Vielä ennen satamaan suuntaamista käväsimme viimeisillä jätskeillä. Tässäpä parit kuvat, varsinkin äipälle.




Tämän illan ohjelma oli siis ilmainen auringonlaskuristeily, joka saatiin kun varattiin Nisyroksen saaren risteily. Itsestään auringonlaskuristeily olisi maksanut 5€ per henkilö, joten ei mikään iso sijoitus olisi ollut erikseenkään. Risteily järjestettiin ainoastaan perjantaisin, joten meillä kävi hyvä tuuri kun tämä osui meidän viimeiselle illalle. Paatti täyttyi hyvin ja nähtiin saksalainen Bruce Willisin kadonnut kaksoisvelikin.




Tämä oli erittäin mukava päätös reissulle. Risteilyn jälkeen kävimme syömässä nopeat gyrot ja samalla ostettiin aamuksi patongit mukaan. Tyypit vähän ihmetteli miksi sekä syödään paikan päällä, että otetaan ruokaa mukaan. Joutui siis vähän selittämään, että aikainen lähtö ja silleen. Aamulla siis luvassa kunnon patongit, loput pakkaamiset ja jänskääminen että kilot riittää. Siis matkalaukuissa, koska vyötärölle niitä on ainakin tullut lisää ihan riittävästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti