maanantai 21. elokuuta 2017

Sitä säät mitä tilaat

Tästä päivästä ei jää paljon jälkipolville kerrottavaa. Aurinkoa tilattiin (ilmeisesti koska tänne lomalle päädyttiin) ja sitä tosiaankin on saatu. Päivä meni rannalla aurinkotuoleissa kirjaa lukien ja välillä uiden meressä. Ruuatkin tilattiin tällä kertaa rannalle asti. Perinteinen gyros pita Atelle ja halloum pita minulle.


Pienen suolaisen jälkeen taas jaksoi jatkaa lukemista. Btw, Atte alkaa ole pikku hiljaa aika ruskeaa sorttia...


Lopulta suunnattiin majoitukselle hetkeksi aikaa hengähtämään ennen illan rientoja.
Tänään olikin hakusessa jonkunlainen kalaravintola. Ennen sitä käväistiin drinksuilla kivassa paikassa, missä baarimikkona toimi vähintään 60-vuotias herrasmies.


Ruokailemaan päädyttiin satama-alueen päädyssä olevaan kreikkalaiseen ravintolaan. Ei pöllömmät maisemat!


Molemmat valitsimme simpukat valkosipuli-valkoviinikastikkeessa ja yhteiseksi otimme sekä riisiä että ranskalaisia. Voin kertoa oli yhdet parhaista simpukoista ikinä! Ja ehdottomasti isoimmat simpukat, jotka olen koskaan nähnyt. Kastike oli niin hyvää, että olisitehnyt mieli nuolla lautanen. En kehdannut.


Ravintolassa olon aikana lähistölle parkkeerasi hulppean näköinen alus. Ihmisiä, meidän tarjoilija mukaanlukien, kävivät ottamassa komistuksesta kuvia. Meidän intuitio sanoi, että siellä majaili Angelina Jolie ja Brad Pitt. Tieto on yhtä varma kuin se, että Samoksella nähtiin Lady Gagan paatti. Matti Nykästä siteraataksemme "se mikä on varmaa, on aivan varmaa".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti