sunnuntai 20. elokuuta 2017

Another Sunday afternoon

+19 astetta ilmastoinnissa asetuksella High ja ei tarvinnu hikoilla yöllä. Yes! Aamulla kun kävin ilmastoinnin asetuksia läpi, niin Auto ja High olivat täysin samat, Med ehkä snadisti hiljaisempi puhallus ja Low sekä Quiet olivat erittäin kovaäänisiä ja puhalluksessa ei huomannut mitään eroa. Tosin asteiden lisääminen +24 ja sekään ei tehnyt suurta muutosta puhallukseen. Onneksi viileyttä pääsee karkuun käymällä vessassa, jossa on tuskaisen kuuma. Koko ajan.

Aamupalaksi mässäiltii eilisiä kotiintuomisia.


Nälkä lähti ja oltiin äkkiä valmiita suuntaamaan kohti rantatuoleja. Käveltiin ensin läpi rantatarjonnan ja tsuumailtiin eri tuolivaihtoehtoja. Tulos: kaikki tarjosivat samaa 5€ kaksi tuolia ja varjo koko päiväksi. Päädyttiin valitsemaan mukava kreikkalainen paikka, mikä selkeästi ei yrittänyt myydä drinkkejä. Hetken aikaa tuolissa hikoilun jälkeen tilattiin raikkaat home made lemonadet makuina sitruuna-inkivääri ja omena-appelsiini.


Kuumuus oli kyllä ihan järkyttävä koko päivän, vaikka välillä pientä pilvenhattaraa ratsastikin taivaalla. Lounasta käytiin syömässä samaisessa paikassa mistä aurinkotuolitkin valittiin. Mielettömän hyvää uuni fetaa, zuccini lättyjä ja kreikkalaista salaattia.


Iltapäivästä siirryimme rannan kuumuudesta majoituksen uima-altaalle pulikoimaan. Tänään aamusta laitoin aurinkorasvaa ja lisäsin sitä uima-altaalle tultaessa jottei ei kävisi niin kuin eilen... Kävi silti. Nimittäin tällä kertaa olin onnistunut polttamaan polveni rannalla. Niihin en aurinkorasvaa ollut tajunnut laittaa.


Uimisen jälkeen ja ennen ruokailua käytiin drinksuilla tällä kertaa The Stone Roses Barissa. Kreikkalainen mojito, joka oli tehty mastiha likööriin, maistui makoisalle.


Drinksujen jälkeen suuntasinne satamaan etsimään ravintolaa. Lopulta valitsimme kreikkalaisen Blue Note ravintolan. Alkuun otimme melizanosalataa (parempaa kuin eilinen) ja blue note pitaa. Pääruuaksi Atte otti stifaton joka oli haudutettua nautaa hillosipuleiden kera tomaattikastikkeessa. Minä otin uunissa haudutettua lammasta kera porkkanoiden, munakoison ja fetan sekä perunoiden. Kaikki ruuat oli ihan mielettömän hyviä ja laihiksella olleet vatsat tuli enemmän kuin täyteen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti