lauantai 19. elokuuta 2017

Äkkilähdöllä

Meikäläiset täällä taas lentokentällä äkkilähdöllä lähdössä etelään. Tällä kertaa suuntana on Kreikka ja Kos:n saari. Matka varattiin peräti niinkin aikaisin kuin tämän viikon tiistaina, joten aikaa pakkaamisen suunnitteluun jäi jopa useampi päivä. Matkaa miettiessämme viime viikolla näytti jo pahasti siltä ettei löydy mitään järkevää ja lopulta sitten tällä viikolla meinasi käydä niin, että halvat lennot viedään käsistä ennen kuin edes kohtuullinen majoitus löytyy.

Jonkin sorttinen majoitus kuitenkin löydettiin ja lento lähtee tällai järkevästi klo 6 lauantaina. Suunniteltiin tälläkin kertaa eväsleivät, mitkä syödään lentokentällä ja arvatkaas mitä. Nyt ne jopa muistettiin ottaa aamulla myös mukaan! Ai että ne maistuikin hyvältä matkalaukkujen luovutuksen jälkeen.

Tällä kertaa päätettiin uskaltautua testata jotain uutta ja tehtiin lähtöselvitys netissä eilen. Päästiin valitsemaan itse istumapaikat ja onneksi saatiin vierekkäiset. Vapaaksi jäi vain 7 yksittäistä paikkaa. Saatiin kännykkään matkaliput jotka pitäis näyttää siitä portilla. Finnairin baggage dropin tiskillä täti olisi tosin voinut kuulemma tulostaakin ne, mutta kannusti testaamaan uutta. No mehän lähdettiin innokkaana uutta kohti. Nyt sitten portilla jänskätään miten käypi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti