keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Siracusa osa 3

Kuva maisemista meidän partsilta.
 
 
 
Alkuillasta suunnattiin taas kohti Ortigian saarta. Italialainen jäätelö on muuten niiiiin hyvää, että jo pelkästään sen takia tänne matkustaminen kannattaa. Kapeita ja ei lähelläkään suoria kujia pitkin kävely on myös mahdottoman mukavaa.
 
 
 

 

 
 
Illalla syömään suunnattiin ihan randomina. Päädyttiin pieneen ravintolaan missä menu oli vain italiaksi. Joten ruoatkin tilattiin enemmän tai vähemmän arvailun mukaan. Minä sain alkuun mustaa risottoa ja pääruoaksi katkarapuja sekä miekkakalaa (hotellilla tarkistettu). Atte söi paikallista herkkua alkuun eli spaghetti alla norma ja pääruoksi hammasahventa (hotellilla tämäkin todettu). Vatsat tuli vähintäänkin täyteen, varsinkin kun maistettiin jälkkäriksi sekä paikallista canelonia että jotain marsipaani systeemiä. Ja maistoimme myös marsalaa, mistä ei edes laskutettu.
 
Korjaus edelliseen päivitykseen arancio = appelsiini ja arancini = riisipallero.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti