torstai 7. marraskuuta 2013

Matka jatkuu

Aamulla haikein mielin jätettiin jäähyväiset B&B Nike:lle ja Siracusalle. Atte starttasi Punton ja kaahattiin "hurjaa vauhtia" kohti Noton kaupunkia. Kyseisessä kaupungissa olikin sitten kunnon korkeuserot ja rakennukset enemmän kuin lähellä toisiaan. Väliin mahtui yksisuuntaisia yksisuuntaisten perään ja meitsi sai taas pieniä ahdistuskohtauksia kapeilla ja jyrkillä teillä. Mutta onneksi Aten hermot kesti ja saatiin auto taskuparkkiinkin.

Noto oli ihan kiva kaupunki. Päästiin maistamaan jälleen upeaa italialaista jäätelöä Dolceria Costanza nimisessä kahvilassa. Sen jälkeen pyörittiin kävelykadulla ja yritettiin etsiä lounaspaikkaa, mutta kaikki avoinna olevat paikat olivat vain pelkkiä kahviloita. Joten lopulta päädyttiin takaisin autolle ja päätettiin jatkaa matkaa Modicaan.

Modicassa saatiin auto parkkiin lähelle majoitusta. Ja suunnattiinkin ekana syömään lähellä olevaan osteriaan. Syötiin maistuvien yhteisten antipastien jälkeen molemmat perinteistä pastaa tomaatti-munakoiso kastikkeella. Puoli litraa paikallista viiniä ja jälkkäri cappuccino tuli kaikkiaan kustantamaan hurjat 30,50€.

Läheisessä suklaapuodissa piipahtamisen jälkeen kirjauduttiin sisään majapaikkaamme Palazzo Il Cavaliere B&B De Charme. Täältä olikin varattu oikein sviitti kahdeksi yöksi.

Kuvia tulossa myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti