keskiviikko 10. elokuuta 2022

Eesti Ringreis, päivä 4

Viime yö menikin sitten ihan muissa puuhissa kuin nukkuessa. Ensinnäkin hotellin sänky oli ihan järkyttävä pomppulinna. Lisäksi meillä oli erilliset sängyt, minkä vuoksi aina kylkeä kääntäessä meinasi tipahtaa lattialle. Siihen päälle vielä sain ilmeisesti ruokamyrkytyksen jostain ja puolen yön jälkeen juoksin vessassa tunnin välein. Toki vaihtoehtona on myös se, että tulin merisairaaksi sängyn vuoksi. Yön aikana tuli nautittua varsinaista unta todella vähän ja siihen vielä oksettava olo päälle, niin ei aamu alkanut kauhean hehkeästi. Aamupalalle Atte raahasi minut väkisin juomaan tuoremehua, muuhun en kyennyt.

Tänään matka jatkui kohti Haapsalua ja Herra Matkanjohtajan ajopäiväksi kehittämät aktiviteetit meni meikäläisen kunnon vuoksi romukoppaan. Lähdettiin siis vain ajelemaan. Matka-aika oli alle 3 tuntia ja oli muuten paikoin aikas tuskallista kestettävää. 

Päästiin kuitenkin perille ilman välikohtauksia ja parkkeerattiin lähelle Haapsalun linnaa. Ensimmäisenä etsinnässä oli ruokapaikka. Päädyttiin pizza vaihtoehtoon. Sain 20cm pizzasta lähes yhden neljäsosan syötyä. Jipii. Onneksi Atelle maistui loput, niin ei mennyt hukkaan. Atte kävi myös katsastamassa Haapsalun linnan sisältä ennen kuin jatkettiin matkaa majoitukselle.



Tämän kertainen majoitus ei ollut hotelli vaan bungalowiksi nimitetty oma pieni huoneisto Marienholmin Villa. 





Puulämmitteinen sauna olisi ollut, mutta ulkona hiukan liian lämmin jotta olisi viitsinyt lämmittää saunalla huoneistoa lisää. Varsinkaan kun ilmastointia ei ollut. 


Tavaroiden sisälle roudaamisen jälkeen lähdettiin käymään vielä ruokakaupassa. Smoothiet ja banaanit vaikutti turvalliselta vaihtoehdolta testata pizzan jälkeen. Ilta menikin sitten rauhallisesti omissa oloissa levätessä ja voimia kerätessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti