sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Lazy Sunday

Rauhallisen sunnuntai aamun jälkeen lähdimme kiertämään eri reittiä pois asunnolta. Yläkautta kiertäessä toivoimme löytävämme jonkun sortin jätepisteen, minne voisimme myöhemmin käydä heittämässä tyhjät viinipullot yms. Sellaista ei kuitenkaan löydetty, joten joudumme jatkamaan sen etsintöjä myöhemmin. Sen sijaan löysimme sattumalta meille suositellun autovuokraamon. Kävimme kyselemässä hintoja ja päädyimme varaamaan Mini Cooperin hintaan 45€/vrk huomiseksi klo 9.

Käppäilimme rauhallisesti pitkin pääkatua ja erään pelihallin kohdalla oli pakko käydä pelaamassa vähän ilmakiekkoa. Erät meni lopulta Aten hyväksi 5-9, 9-8, 6-9. Pelihallin edessä oli erikoiset portaat mitkä eivät johtaneet mihinkään ja ne oli ympäröity kaiteilla. Omituista meininkiä...


Vaikka aurinko ei paistanut vielä täydeltä terältä ja pilviä oli jonkin verran taivaalla, niin ilmakiekkoilun tuoma kuumuus ajoi meidät etsimään virvokkeita. Mansikka-mojito on kyllä namia!


Turisti-infosta kävimme hakemassa karttoja ja tietoa saaren viinitiloista. Saa nähdä minne huomenna päädytään. Täytyy muuten sanoa, että Lanzarote on yllättänyt erittäin positiivisesti. Ei tuossa tosin kovin suuria odotuksia kerennyt parin päivän varoitusajalla nousta. Joka tapauksessa Puerto del Carmen on todella upea kaupunki, jossa on hienosti käytetty laavakiveä kaikkialla ja pääkatu sekä biitsit ovat siistejä. Ravintoloita on todella paljon, kuten myös turisteja, mutta kuitenkaan meininki ei ole mitään örveltämistä.






Alkuillasta päädyttiin katsomaan Manchester Cityn peliä Gallagher'siin jossa sai mojitoja 2 kpl viidellä eurolla.  Jopa Eineä kiinnosti jalkapallo niiden voimalla...


Illalla teki mieli vähän tapaksia, mutta päädyttiinkin lähiraflaan syömään seafood paellaa. Paella oli ihan jees, varsinkin simpukat oli maukkaita, muuten makumaailma jäi aika tylsäksi. Ruuan kanssa tilattu Lanzarotelainen valkkari sen sijaan oli todella hyvää! Ja laskun kanssa pöytään tullut hunajarommi pullo oli ihan paras (Eine saattoi juoda viisi shottia)! Tosin se oli Atte joka meinasi vetäistä kunnon mahalaskun pöydästä lähtiessä. Oli nimittäin unohtanut pienen korokkeen millä oltiin ja joutui melkein ottamaan erään sumusaarten miehen päästä kiinni ettei menettänyt tasapainoaan.



Majoituksella illan päätteeksi blogia päivittäessä punaviinin kera maistettiin tänään kaupasta löydettyjä espanjalaisia kanan makuisia sipsejä. Älyttömintä tässä on se, että ne oikeasti maistuu ihan grillatulle kanalle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti